Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Harpdocenten

Overzicht harpdocenten

Hieronder vindt u een overzicht van harpdocenten in Nederland, België en Duitsland. Bent u ook harpdocent en staat uw naam nog niet in deze lijst, stuur dan een mailtje met uw gegevens naar info@ZingendeSnaar.nl.

 

Producten 1 tot 10 van 42 in totaal

Toon per pagina
Bakker, Jaike
Geeft ook online lessen

Jaike Bakker (1987) begon op vijfjarige leeftijd met het volgen van muzieklessen aan de Enschedese muziekschool. In 2013 sloot zij haar Masterstudie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Ernestine Stoop en Sandrine Chatron af. Tijdens haar studie specialiseerde zij zich in kamermuziek en orkestspel; als onderdeel hiervan speelde zij in de orkestacademie van het Residentie Orkest. Recent speelde zij met het Dallas Symphony Orchestra onder leiding van Jaap van Zweden. Als remplaçant speelt Jaike regelmatig bij ASKO|Schönberg, het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands

...
Leslocaties
Regentessekwartier
Regentessekwartier, Den Haag
Bakker, Marleen de
Geeft ook online lessen

Naast uitvoerend musicus, ben ik al een aantal jaren werkzaam als gepassioneerd harp docente.

Een van de leukste elementen van het lesgeven vind ik dat iedereen op zijn of haar eigen manier leert.

Daarom zoek ik bij elke leerling naar een passend lesprogramma.

Ik vind het belangrijk dat mijn leerlingen genieten van harpspelen, maar ondertussen ook wat leren en met die nieuw geleerde vaardigheden steeds mooiere muziek kunnen spelen, waardoor het speelplezier met de jaren alleen maar groter wordt!

 

U kunt bij mij terecht

...
Leslocaties
Bellaart, Karin

Ik speel al geruime tijd  Hammered dulcimer en heb vele jaren de zomerstage volksmuziek in Gooik gevolgd, de enige plek in de buurt om dit type te leren bespelen..
Ik heb hier aan huis 2 dulcimerleerlingen en kan beginnende spelers een aardig eindje op weg helpen. Wil je ook begeleiding neem dan contact met me op via de mail.

Leslocaties
Dulcimerles aan huis
Koekoeksweg 10
7991 TM Dwingeloo
Bos, Carla

Hallo! Leuk dat je harp speelt of wilt gaan spelen. Ik ben Carla, professioneel harpist en harp docent, afgestudeerd aan het Conservatorium van Den Haag, en geef individuele privé lessen in Den Haag. Mijn lessen zijn enthousiast en breed qua repertoire keuze en stijl, de lessen pas ik aan elke leerling aan. Twee keer per jaar organiseer ik een voorstelling of leerlingen uitvoering met een thema of verhaal, verder een aantal samenspel bijeenkomsten met gezellige lunch. Je bent van harte welkom om te komen kennismaken.

Leslocaties
Harp Atelier
Danckertsstraat 71
2517 TG Den Haag
Broers, Klaartje
Geeft ook online lessen

Klaartje Broers is verbonden aan de muziekschool van Heiloo, de muziekschool Oostelijk West-Friesland en de muziekschool Stede Broec. Daarnaast heeft ze een privépraktijk in Alkmaar en in Bergen (NH), maar geeft ze ook online les. Ze geeft zowel individuele- als groepslessen. Ze heeft veel ervaring met differentiëren. Elke leerling is anders en behoeft een andere aanpak. Ze gaat altijd uit van de interesse en smaak van de leerling en kan uit de voeten met praktisch alle muziekstijlen. Wat spreekt je aan, wat kun je aan en wat wil je aangaan? Ze is ook bedreven in het onderwijzen van

...
Leslocaties
Privépraktijk in huis
Wildemanstraat 14
1811 BG Alkmaar
Muziekcentrum Bergen
Lucebertschool
Zakedijkje 38a
1862 HB Bergen (NH)
Muziekschool Oostelijk Westfriesland
Zesstedenweg 163
1613 JD Grootebroek
Muziek- en dansschool Heiloo
Het Veld 1
1852 GG Heiloo
Brug, Sari van
Geeft ook online lessen

Sari van Brug is geboren in Zoetermeer. Hier begon zij op zes jarige leeftijd met het volgen van harplessen bij Nicolette Schaap. Vanaf 2010 doet Sari naast haar middelbare school, de Vooropleiding aan het Conservatorium van Amsterdam (AHK), bij Erika Waardenburg en wordt daarna toegelaten tot de Bachelor of Music Harp. Als onderdeel van haar opleiding begint ze in 2013 met het geven van harples. in 2016 studeert ze af aan het Conservatorium van Amsterdam / Bachelor of Music Harp met een ruimte 8,5 als eindcijfer. Na deze Bachelor heeft Sari in 2018 de opleiding tot muziekdocent afgerond

...
Leslocaties
harpstudio Amsterdam-Noord
Nieuwe Schermerstraat 17
1023 AL Amsterdam
muziekcentrum Zuid-Oost
Hofgeest 139
1102 EG Amsterdam
De Gooische Muziekschool
Dr. Schaepmanlaan 8
1402 BT Bussum
CKV Almere
Esplanade 12
1315 TA Almere
Canton, Sabien

Sabien Canton, afgestudeerd bachelor en master, was jarenlang als docente verbonden aan het Fontys Conservatorium en het Kunstpodium Dongen. Ze schreef de succesvolle methode Harpologie en is een veelgevraagd coach voor het geven van workshops aan amateurs en professionals. In Harpologie kan Sabien haar visie op muziekeducatie kwijt, waarbij het altijd draait om muzikaliteit, authenticiteit en fantasie (wat natuurlijk alleen maar tot zijn recht komt met een gedegen en ontspannen techniek!).

Momenteel geeft Sabien les in haar particuliere muziekstudio te

...
Leslocaties
particuliere muziekstudio
Oirschot
Clijsen, Anna
Geeft ook online lessen

Anna geeft les in haar eigen atelier te Terneuzen, met als specialiteit therapeutisch improviserend harpspel.

Leslocaties
Atelier Clijsen
Donze Visserstraat 61
Terneuzen
Colin, Alix

Alix Colin propose une approche de la harpe sensible et créative au service du bien-être : la Harpéopathie©. La musique de harpe (passive et active) apporte joie, grâce, plaisir et détente. Apprendre la harpe est déjà en soi une démarche de développement. Il s’agit d’élever la musique à des qualités subtiles, grâce à la sensorialité, la conscience et la créativité. Je donne des cours, des séances, des stages, des cercles de harpe, des concerts, … bienvenue en français et en anglais.

 

Biographie de Alix Colin :

La harpe fait

...
Leslocaties
Louvain-la-Neuve, Belgique
Davids, Yolanda

Yolanda Davids is harpiste, harpdocent én manager van een muziekschool. Ze geeft harplessen in ’s-Gravenzande aan de muziekschool. Thuis, in Nieuwe-Tonge, geeft ze les aan gevorderde leerlingen op de pedaalharp.
Yolanda groeide op in Breukelen waar, onder invloed van Phia Berghout op Queekhoven, een grote harpklas aan de muziekschool was. Daar begon zij op de hakenharp bij Emily Heyens. Aan het Rotterdams Conservatorium heeft ze de diploma’s docent-musicus en uitvoerend-musicus behaald en aansluitend studeerde ze een jaar bij Marie Claire Jamet in

...
Leslocaties
Muziekmeesters Westland
Kon. Julianaweg 160
2691 GH ’s-Gravenzande
Aan huis
Korteweegje 15
3244 AK Nieuwe Tonge

Producten 1 tot 10 van 42 in totaal

Toon per pagina
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
09 dec 2020
t/m
19 dec 2020
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 9 tot en met 19 december 2020 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.