Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Weissgerber

Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Weissgerber Boheemse harp (35)

  Het Boheemse model is herkenbaar door de klankgaten in het klankbord en de gesloten achterwand, een vrij lage snaarspanning en relatief kleine afstand tussen de snaren.

  Pepe heeft dit mooie harpmodel verder ontwikkeld tot een modern instrument met snelle reactie, een volumineuze bas en heldere zilverachtige hoge tonen. De harp speelt niet allen licht maar heeft ook een gering gewicht.

  Hoogte 136 cm. Gewicht 6 kg. Transporthoes apart bij te kopen.

  klankvoorbeeld
  klankvoorbeeld - duet Boheemse harp en Josef Häußler
 2. Weissgerber Artemis 39

  De 39-snarige Keltische harp van Weissgerber is bijzonder mooi gebouwd. De harp heeft een gebogen klankkast, zoals meer harpen in Zuid-Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk worden gebouwd. De harp heeft een bijzonder heldere klank met zeer warme bassen, de klank van een double-bass. Deze harp is gebouwd van massief hout met een klankbord van fijn rood cederhout. 

  Keuze uit walnoot, esdoorn of kersen hout. Keuze uit carbon of darm snaren. Bassnaren met een zijden kern. Hoogte 160 cm. Gewicht ongeveer 11 kilo. Camac haakjes. Transporthoes apart bij te kopen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
25 jan 2022
t/m
05 feb 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 25 januari tot en met 5 februari 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 februari 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 19 februari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl