Weissgerber

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Weissgerber Seraphin (27)

  Pepe Rasmus Weissgerber is een jonge harpbouwer (1979) uit Berlijn, Duitsland. Hij heeft het vak geleerd van Frank Sievert en Andreas Hermert. 

  De Seraphin is een bijzonder mooi gebouwd therapie harpje met een zeer mooie klank. 

  Kenmerken van de 27-snarige Seraphin harp:

  • Toonomvang van A (1e octaaf) tot C (5e octaaf).
  • Gebouwd in kersen hout.
  • Carbon
  ...
 2. Weissgerber Kairos (31)

  De 31-snarige Keltische harp van Weissgerber is licht van gewicht en heeft een bijzonder mooie klank. Deze harp wordt gebouwd van massief hout, er is keuze uit kersen, walnoot en esdoorn. Het klankbord is van rood cederhout. Keuze uit carbon of darm snaren. Gewicht ongeveer 6 kilo. Transporthoes apart bij te kopen.

 3. Weissgerber Folk 34

  De 34-snarige Keltische harp van Weissgerber is bijzonder mooi gebouwd. De harp heeft een gebogen klankkast, zoals meer harpen in Zuid-Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk worden gebouwd. De harp heeft een bijzonder heldere klank met warme bassen. Keuze uit walnoot of kersen hout. Keuze uit carbon of darm snaren. Hoogte 137 cm. Gewicht 8 kg. Transporthoes apart bij te kopen.

 4. Weissgerber Boheemse harp (35)

  Het Boheemse model is herkenbaar door de klankgaten in het klankbord en de gesloten achterwand, een vrij lage snaarspanning en relatief kleine afstand tussen de snaren.

  Pepe heeft dit mooie harpmodel verder ontwikkeld tot een modern instrument met snelle reactie, een volumineuze bas en heldere zilverachtige hoge tonen. De harp speelt niet allen licht maar heeft ook een gering gewicht.

  Hoogte 136 cm. Gewicht 6 kg. Transporthoes apart bij te kopen.

  klankvoorbeeld
  klankvoorbeeld - duet Boheemse harp en Josef Häußler
 5. Weissgerber harp (37)
  De nieuwe 37-snarige Keltische harp van Pepe Weissgerber is een prachtige gebouwd instrument met een grote klank. De harp heeft 37 snaren (darm) met een bereik van de lage G tot de hoge A. De harp is voorzien van Camac haakjes.
 6. Weissgerber folkharp 39

  De 39-snarige Keltische harp van Weissgerber is bijzonder mooi gebouwd. De harp heeft een gebogen klankkast, zoals meer harpen in Zuid-Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk worden gebouwd. De harp heeft een bijzonder heldere klank met zeer warme bassen, de klank van een double-bass. Deze harp is gebouwd van massief hout met een klankbord van fijn rood cederhout. 

  Keuze uit walnoot, esdoorn of kersen hout. Keuze uit carbon of darm snaren. Bassnaren met een zijden kern. Hoogte 160 cm. Gewicht ongeveer 11 kilo. Camac haakjes. Transporthoes apart bij te kopen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

 • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
 • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
 • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.