Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Rachel Hair

Harp lessen door Rachel Hair bij De Zingende Snaar Harpen in Rhenen.

Rachel is een van 's werelds meest populaire docenten Keltische harpmuziek en heeft lesgegeven op harpfestivals in Europa, de VS, Rusland, Japan en Nieuw-Zeeland. Ze geeft regelmatig les in de Harpwinkel. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van een harp in de leskamer. Rachel heeft plekken voor vaste leerlingen, maar ze kan ook voor eenmalige lessen zorgen. Rachel is afkomstig uit de Schotse Hooglanden en is gespecialiseerd in het lesgeven van Schotse harp, maar geeft ook les in Ierse en Manx harp. De lessen worden in de Engelse taal gegeven, op het gehoor en muziek/video's/opnames worden aan het einde van de les verstrekt. Wees niet bang voor de wijze van lesgeven op het gehoor, Rachel zal je helpen je vaardigheden hierin te ontwikkelen.
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
25 jan 2022
t/m
05 feb 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 25 januari tot en met 5 februari 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 februari 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 19 februari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl