Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Privacy Policy

Harpwinkel De Zingende Snaar, gevestigd aan Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.zingendesnaar.nl
info@zingendesnaar.nl
Kon. Elisabethplantsoen 5a 3911 KT Rhenen
+31317 769134

  

Privacyverklaring  

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Ons beleid hierin is in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Harpwinkel De Zingende Snaar verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Bankrekeningnummer
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

  

Met welk doel wij deze persoonsgegevens verwerken

Harpwinkel De Zingende Snaar verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  

Geautomatiseerde besluitvorming

Harpwinkel De Zingende Snaar neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Harpwinkel De Zingende Snaar) tussen zit. 

  

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Harpwinkel De Zingende Snaar bewaart uw persoonsgegevens voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

  

Delen van persoonsgegevens met derden

Harpwinkel De Zingende Snaar verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Harpwinkel De Zingende Snaar gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Een cookie geeft ons op geen enkele manier toegang tot uw computer of enige informatie over u, behalve de gegevens die u met ons wilt delen. Op een extra pagina kunt u eventueel de volledige lijst van Cookies inzien die op deze site gebruikt kunnen worden.

  

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Harpwinkel De Zingende Snaar en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Als u van mening bent dat de informatie die we over u bewaren onjuist of onvolledig is, schrijf of e-mail ons dan zo snel mogelijk naar bovenstaand adres. We zullen alle informatie onmiddellijk corrigeren.

U kunt een verzoek tot inzage, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@zingendesnaar.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Harpwinkel De Zingende Snaar wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Harpwinkel De Zingende Snaar neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@zingendesnaar.nl.

 

Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere interessante websites. Zodra u deze links echter heeft gebruikt om onze site te verlaten, moet u er rekening mee houden dat we geen controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van informatie die u verstrekt tijdens het bezoeken van dergelijke sites en dergelijke sites vallen niet onder deze privacyverklaring. Wees voorzichtig en bekijk de privacyverklaring die van toepassing is op de betreffende website.

 

Wijzigingen

Mocht deze privacyverklaring wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de privacyverklaring van www.zingendesnaar.nl op deze pagina.





Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Gewijzigde openingstijden in de vakantieperiode
Schoonmaken van harpen in Coronatijd
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
Gewijzigde openingstijden in de vakantieperiode

In de periode van 20 juli tot en met 8 augustus is de harpwinkel alleen op vrijdag en zaterdag geopend. Alle ontvangen bestellingen in de Webshop en email zullen wij zo snel mogelijk afhandelen en versturen. Wilt u een afspraak maken om langs te komen? Stuur even een email naar info@zingendesnaar.nl. Wij wensen al onze klanten ook een fijne vakantie toe.

Het Zingende Snaar team.

Nieuw
Schoonmaken van harpen in Coronatijd
schoonmaken harpen

Wij hebben vragen ontvangen docenten hoe ze het beste hun harpen kunnen schoonmaken als om beurten verschillende leerlingen daarop spelen. Wij hebben deze vraag doorgespeeld naar verschillende harpbouwers en snaren producenten. Wij zullen hieronder de reacties weergeven zodra wij deze ontvangen hebben:

 

Bow Brand: 

Regarding the cleaning of the strings after use.  We are testing the strings response to using an alcohol based sanitiser, and have so far found no adverse effects.  We would suggest using a small amount of sanitiser on a cloth and wiping up and down the strings, afterwards the strings should be siped with a clean dry cloth to remove any moisture from the string exterior.  We have tested this on multiple strings and found that the strings are fine, but it is important to use the sanitiser sparingly – as gut strings should never normally be subjected to moisture or water.  There is not a product available for this purpose at present, other than regular hand sanitisers.

I hope that this is of some help.  Regarding the wood and the levers – I would suggest that this query is aimed at the harp manufacturers, as they would have a better understanding of how these products would respond to cleaning products.

 

Dusty Strings:

This question has come up quite a lot in the US because of therapeutic harp playing in hospitals and hospice situations. To answer questions that kept coming up, we tried an experiment and wrote it up here on our website:

https://manufacturing.dustystrings.com/blog/sanitizing-harps-therapy-settings

One thing to be very aware of is that hand sanitizers like Purel have a skin softener in them that will eventually also soften the lacquer on a harp where someone touches it often and is using hand sanitizer (or lotion).

 

Salvi and Lyon&Healy:

Please find below our general suggestions about strings OR harp disinfection:

Strings:
We consulted Bow Brand International Limited on the subject of sanitizing strings from COVID-19 and other viral respiratory illnesses: “It seems hand sanitizer does not have any detrimental impact on our strings. The sanitizer we have been testing comprises of 68% alcohol. Even with copious amounts of gel the strings did not react. Moreover with a cloth impregnated with gel the strings dried very quickly due to the alcohol content.”  As the World Health Organization suggests, “Clean your hands with an alcohol-based hand rub or wash them with soap and water. Avoid touching your eyes, mouth, or nose.”  We suggest the same before playing your harp.

Finish:
Most detergents that will disinfect COVID-19 and other viral respiratory illnesses could damage the finish of a harp.  If it is possible, we suggest that you “quarantine” your instrument for a period of time using your best judgement.  The length of time that COVID-19 can survive on surfaces is unknown (check the World Health Organization website for updates to this question). If you decide to use a disinfecting detergent, we suggest you test it on a small, less visible area and to use caution.  As the World Health Organization suggests, “Clean your hands with an alcohol-based hand rub or wash them with soap and water. Avoid touching your eyes, mouth, or nose.”  We suggest the same before playing your harp.

Nieuw
21 sep 2020
t/m
03 okt 2020
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 21 september tot 3 oktober 2020 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
09 dec 2020
t/m
19 dec 2020
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 9 tot en met 19 december 2020 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.