Harpdocenten

Overzicht harpdocenten

Hieronder vindt u een overzicht van harpdocenten in Nederland, België en Duitsland. Bent u ook harpdocent en staat uw naam nog niet in deze lijst, stuur dan een mailtje met uw gegevens naar info@ZingendeSnaar.nl.

 

Producten 41 tot 50 van 55 in totaal

Toon per pagina
Rekké, Saskia

Harpiste Saskia Rekké maakt deel uit van het docententeam van muziekschool De Kromme Rijn in Bunnik. Naast het geven van harples aan jong en oud (van 4 tot ruim 70 jaar oud) verzorgt ze op deze muziekschool samen met een collega ook de groepslessen ukelele aan volwassenen en kinderen. Zij heeft inmiddels 30 jaar ervaring in het lesgeven op de harp en is uitvoerend musicus in de Nederlandse beroepsorkesten, alsook in diverse kamermuziekensembles.

Saskia heeft een conservatoriumdiploma (bachelor aan het Utrechts Conservatorium en master aan het Rotterdams Conservatorium) met

...
Leslocaties
Muziekschool "De Kromme Rijn"
Camminghalaan 27B
3981 GD BUNNIK
Rijken, Wendy
Geeft ook online lessen

Wendy geeft privé-harplessen in Den Haag, Gouda en Houten. Leerlingen van alle niveaus en leeftijden zijn welkom, van starter tot conservatoriumniveau, op zowel haken- als pedaalharp. Ze past haar lessen aan op iedere individuele student. Harpspelen is super leuk en dat moet het ook blijven. Daarom worden de specifieke harptechnieken vooral aangeleerd door het spelen van liedjes en stukken. Wendy is een rustige, geduldige docente die zeer flexibel is qua lestijden.

Leslocaties
Harples aan huis
Rijklof van Goensstraat 64, 2593 EJ Den Haag
Vrije School Gouda
Ridder van Catsweg 256A, 2805 BC Gouda
De Heemlanden
De Slinger 48,
3995 DE Houten
Schelfhout, Kathelijne
Geeft ook online lessen

Wat leuk dat je belangstelling hebt voor harples!

Ik ben Kathelijne Schelfhout (1967) en ik geef met veel liefde individuele lessen aan kinderen en volwassenen. Kinderen zijn welkom vanaf ongeveer 5 jaar, en ook ouderen zonder enige muzikale ervaring zijn van harte uitgenodigd hun droom waar te maken. 

Ik heb veel ervaring met leerlingen die extra zorg nodig hebben, denk bijv. aan autisme, leerproblemen, en/of andere uitdagingen. 

Ik woon op een prachtige plek, op de grens van Drenthe en Groningen.  Mijn leskamer wordt door veel leerlingen het

...
Leslocaties
aan huis
Zonnedauwweg 16G
9753 GL Haren (Gn)

Schoenmakers, Marieke
Geeft ook online lessen

Als harpiste ben ik verbonden aan de philharmonie zuidnederland en als docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Ik geef privélessen aan leerlingen vanaf 5 jaar in Eindhoven. In mijn lessen gaan speelplezier en het leren van technische vaardigheden hand in hand en op concertjes binnen en buiten de studio kan iedereen zijn vorderingen laten horen. In samenwerking met collega's Mea van Delden, Renske de Leuw en Ingje van Rijn vindt er elk jaar een groot samenspel weekend plaats. Voor veel leerlingen een hoogtepunt in het jaar!

Leslocaties
Harpstudio Eindhoven
Winselerhof 14
5625 LX Eindhoven
Koninklijk Conservatorium Den Haag
Juliana van Stolberglaan 1
2595 CA Den Haag
Scholten, Nick

Mijn naam is Nick Scholten en ik ben concertharpist. Mijn werk bestaat voor het grootste gedeelte uit optredens, zelf, in ensembles en met vele verschillende orkesten. In Utrecht geef ik privélessen bij het Wilde Westen aan leerlingen van alle leeftijden en niveaus, zowel op pedaalharp als op Keltische harp. Het Wilde Westen is een plek waar we intensief samenwerken met wijkbewoners. Het is niet alleen een gezellige school om muzieklessen te krijgen, maar ook een bolwerk van culturele activiteiten in Utrecht-West. Naast mijn lessen daar geef ik les aan huis in de omgeving Utrecht / Zeist

...
Leslocaties
Het Wilde Westen
Everard Meijsterlaan 1b
3533 CK Utrecht
Het Klooster
Wilhelminaweg 77
3441 XB Woerden
Schouten, Roelina

Mijn naam is Roelina Schouten. Ik heb gestudeerd in Arnhem en Den Haag waar ik mijn bachelor en master diploma heb behaald. Ik speel regelmatig in orkesten. Daarnaast speel ik graag met mijn duopartners op Viool en Fluit. Ik begeleid de harp afdeling van het Leerorkest SW-LO in Doetinchem.

Ik ben harpdocent in het Rozet bij de Muziekmakerij in Arnhem en geef ook les aan huis aan beginnende en gevorderde studenten zowel op haakjesharp als pedaalharp. 

 

Leslocaties
De Muziekmakerij
Het Rozet
Kortestraat 16
Arnhem
Smits, Manja

Docente harp bij:

  • ArtEZ Conservatorium Zwolle. (tevens jong talent klas)
  • Prins Claus Conservatorium te Groningen. (tevens jong talent klas) 
  • Muziekpakhuis te Amsterdam (tevens jong talent klas)

Artistiek leider Harp Summer Masterclass La Roche sur Foron, Frankrijk

 

                                                           

...
Leslocaties
ArtEZ Conservatorium
Aan de Stadsmuur 88, 8011 VD Zwolle
Prins Claus Conservatorium
Meeuwerderweg 1, 9724 EM Groningen
Muziekpakhuis
Alberdingk Thijmstraat 19, 1054 AH Amsterdam
Contact informatie docent
Sweegers, Michelle

Al meer dan tien jaar geef ik met enthousiasme les aan jong en oud, beginnend en gevorderd. Mijn belangrijkste doel: het plezier dat ik zelf beleef als ik muziek maak, doorgeven aan mijn leerlingen. In de lessen staat muzikaliteit voorop, waarbij goed gekeken wordt naar de basistechniek en de houding achter de harp. Daarnaast gaan we spelenderwijs de muziektheorie, kennis over de harp én luistervaardigheid/samenspel ontwikkelen. Bovendien zal ik helpen het zelfvertrouwen te laten groeien, door verschillende concerten en samenspeelweken door het jaar heen te organiseren.

Leslocaties
Kunstencentrum de KOM
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein
Tavormina, Sonja

Sonja is harpiste en harpdocente in Belgisch Limburg. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium van Rotterdam bij Saskia Kingma en het conservatorium van Maastricht, waar ze als master afstudeerde bij Anneleen Lenaerts. Sonja's leerlingen halen regelmatig prijzen op nationale en internationale wedstrijden en elke leerling krijgt les op maat. Wil je meer weten van de elektrische harp? Dan ben je ook bij Sonja aan het goede adres. Zo leer je kennis maken met loops, effecten, improvisatie, opnameprogramma's, ...

Leslocaties
Academie Dilsen-Stokkem
Schuttersstraat 2
3650 Dilsen
België
Kunstkoepel, Academie Lanaken
Biesweg 20
3620 Lanaken
België
Academie Maaseik
Boomgaardstraat 10
3680 Maaseik
België
Veen, Saskia

Saskia Veen heeft gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam bij Teresia Rieu. In 1984 heeft zij haar DM (docerend musicus) diploma gehaald in Utrecht bij Emily Heijens en in 1986 heeft zij haar UM (uitvoerend musicus) diploma gehaald in Maastricht bij Teresia Rieu.

Ze heeft gespeeld bij Opera Forum, bij het Limburgs Symfonie orkest, bij de Städtische Bühnen Krefeld Mönchengladbach en bij regionale orkesten en kamermuziekconcerten.
Ook heeft Saskia les gegeven bij verschillende muziekscholen.
De harp is volgens Saskia een instrument dat...

Leslocaties
Muziek Educatie Centrum Amsterdam
Oosterspoorplein 1, 1093 JW AMSTERDAM

Producten 41 tot 50 van 55 in totaal

Toon per pagina
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
25 jun 2024
t/m
06 jul 2024
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 25 juni tot en met 6 juli 2024 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 275 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 400 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren, haakjes of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.