Pedaalharpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lyon&Healy style 23 goud

  Een prachtige verschijning deze harp. De gouden harpen hebben altijd de mooiste klank. Kom deze harp zeker uitproberen als u op zoek bent naar een bijzonder mooie harp.
  De harp wordt geleverd met een stofhoes, driedelige transporthoes, stemsleutel en vijf jaar garantie.

   

  Nu voor de speciale prijs van 69.500 euro.

  € 69.500,00
 2. Lyon&Healy style 30 mahonie

  Hoewel dit model al meer dan 60 jaar geleden is ontworpen, oogt het nog steeds heel modern. Met een moderne strakke verticale lijn in de kolom die eindigt in zachte rondingen bovenaan de harp. Een harp met een uniek, helder geluid. De harp wordt geleverd met een zwarte hoes en stemsleutel. Lyon&Healy geeft 5 jaar garantie.

   

  Nu speciale actie t/m 31 december 2023: slechts 33.500 euro! Uitsluitend op deze harp in onze voorraad.

  € 33.500,00
 3. Lyon&Healy style 4 naturel/goud

  Unieke harp. In onze winkel staat een hele mooie Lyon&Healy style 4 naturel/goud. Een schitterende harp om te zien. Een harp met een fantastische klank. Hoe zullen we het omschrijven... grote klank, iedere noot heeft een mooie kern voor een grote projectie. Wij nodigen u hierbij uit om deze harp zelf te komen proberen.

  De harp wordt geleverd inclusief stofhoes, 3-delige transporthoes, stemsleutel en 5

  ...
  € 69.500,00
 4. Lyon&Healy style 85 CG zwart

  Een mooie harp met een mooie klank.... Een geweldig instrument voor iedere harpist. Deze style 85CG is uitgevoerd in het zwart. Ze heeft 47 snaren. De harp wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. Lyon&Healy geeft 5 jaar garantie.

   

  Nu speciale actie t/m 31 december 2023: slechts 26.900 euro! Alleen op dit voorraad model.

  € 26.900,00
 5. Salvi Apollo walnoot

  De Salvi Apollo is een fantastische pedaalharp met een grote warme klank. Dat komt mede door zijn extra brede klankkast. De Apollo is opvallend door zijn gedraaide zuil. Deze harp is uitgevoerd in walnoot. Bij de harp hoort een stofhoes, stemsleutel en 5 jaar garantie.

  € 31.450,00
 6. Salvi Arianna

  De Salvi Arianna is een zeer mooie pedaalharp, zowel om te zien met het ingelegde hout, als van klank. Een harp met een grote volle basklank. Een klant vergeleek deze harp een keer met een kathedraal. De harp wordt geleverd inclusief stofhoes, 3-delige transporthoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie.

  € 48.400,00
 7. Salvi Aurora mahonie

  De Salvi Aurora is een mooie 47-snarige pedaalharp. Ze klinkt erg mooi en is voor zowel de amateur als professional een interessante harp. Deze harp is besnaard met de nieuwe Sipario Gold darm snaren. De harp wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie.

  € 26.000,00
 8. Salvi Daphne 47SE mahonie

  De Salvi Daphne 47SE is een mooie semi-grand pedaalharp. Het is een 47-snarige pedaalharp. De harp wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie. Een 3-delige transporthoes kunt u apart bij deze harp kopen.

  € 17.500,00
 9. Salvi Diva platinum

  De Diva is een fantastische pedaalharp en heeft een modern fris uiterlijk. Deze Diva is donkerblauw en heeft een bies van platina over de zuil. De klank van deze harp is vol, groot en helder tot aan de kortste snaar. De harp wordt geleverd met een 3-delige transporthoes, stofhoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie.

  € 47.750,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spotlight

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsitems