Pedaalharpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lyon&Healy style 30 mahonie

   

  Hoewel dit model al meer dan 60 jaar geleden is ontworpen, oogt het nog steeds heel modern. Met een moderne strakke verticale lijn in de kolom die eindigt in zachte rondingen bovenaan de harp. Een harp met een uniek, helder geluid. De harp wordt geleverd met een zwarte hoes en stemsleutel. Lyon&Healy geeft 5 jaar garantie.

   

  Style 30 jubileum prijs in 2024, zolang de voorraad strekt: van 36.100 euro voor 30.000 euro !!!

   

  € 30.000,00
 2. Lyon&Healy style 4 naturel/goud

  Unieke harp. In onze winkel staat een hele mooie Lyon&Healy style 4 naturel/goud. Een schitterende harp om te zien. Een harp met een fantastische klank. Hoe zullen we het omschrijven... grote klank, iedere noot heeft een mooie kern voor een grote projectie. Wij nodigen u hierbij uit om deze harp zelf te komen proberen.

  De harp wordt geleverd inclusief stofhoes, 3-delige transporthoes, stemsleutel en 5

  ...
  € 89.500,00
 3. Lyon&Healy style 85 CG zwart

  Een mooie harp met een mooie klank.... Een geweldig instrument voor iedere harpist. Deze style 85CG is uitgevoerd in het zwart. Ze heeft 47 snaren. De harp wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. Lyon&Healy geeft 5 jaar garantie.

   

   

  € 28.900,00
 4. Salvi Arianna

  De Salvi Arianna is een zeer mooie pedaalharp, zowel om te zien met het ingelegde hout, als van klank. Een harp met een grote volle basklank. Een klant vergeleek deze harp een keer met een kathedraal. De harp wordt geleverd inclusief stofhoes, 3-delige transporthoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie.

  € 48.400,00
 5. Salvi Daphne 47EX mahonie

  De Salvi Daphne EX is een concert-grand pedaalharp met uitgebouwde klankkast. Deze pedaalharp is besnaard met biocarbon snaren. De deskundigen denken dat biocarbon de toekomst heeft. Kom deze harp daarom beslist uitproberen. Biocarbon is een sterke snaarsoort, minder gevoelig voor breken dan darm. De Daphne 47EX wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie.

  € 20.800,00
 6. Salvi Daphne 47SE mahonie

  De Salvi Daphne 47SE is een mooie semi-grand pedaalharp. Het is een 47-snarige pedaalharp. De harp wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie. Een 3-delige transporthoes kunt u apart bij deze harp kopen.

  € 17.500,00
 7. Salvi Diva platinum

  De Diva is een fantastische pedaalharp en heeft een modern fris uiterlijk. Deze Diva is donkerblauw en heeft een bies van platina over de zuil. De klank van deze harp is vol, groot en helder tot aan de kortste snaar. De harp wordt geleverd met een 3-delige transporthoes, stofhoes en stemsleutel. Salvi geeft 5 jaar garantie.

  € 47.750,00
 8. Salvi Electra CG Premium zwart/blauw

  De nieuwe Salvi Electra is voorzien van individuele snaarpickups plus een 48e pickup voor de zangbodem zelf. De elektronica van de Electra zorgt vervolgens voor het mixen van de snaren, voor een getrouwe luisterervaring over het hele bereik van de harp. Het natuurlijke, zuivere geluid van elke snaar wordt via één uitgang van de harp via de Electra-interface verzonden, die naar een mixer, een geluidstechnicus of

  ...
  € 37.500,00
 9. Salvi Minerva naturel

  De Salvi Minerva is een pedaalharp met een grote warme klank. De harp heeft mooi houtsnijwerk. Het is een 47-snarige pedaalharp, besnaard met Sipario Gold darm snaren. De harp wordt geleverd met een stofhoes, stemsleutel en 5 jaar garantie.

  € 44.800,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spotlight

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Laatste nieuws

Er zijn momenteel geen nieuwsitems