Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Een gebruikte harp of hammered dulcimer huren

Wij krijgen regelmatig harpen en dulcimers terug uit de verhuur, deze kunnen opnieuw gehuurd worden.

 

Dit kan voor een minimale periode van 1 maand, maar ook voor een onbepaalde tijd. Alle instrumenten worden voor de verhuur nagekeken. Het aanbod is echter beperkt, OP = OP. Bij deze harpen en dulcimers krijgt u NIET de optie om ze aan te kopen. De verhuurprijs is iets lager dan bij het huren van een nieuwe harp. Ook het bedrag dat u aan borg moet betalen is lager.

 

 

Wat kost de huur per maand?

Type harp

Aantal snaren

Huur per maand

Borg

Dusty Strings Ravenna 26 26 nylon € 25,- € 300,-
Dusty Strings Ravenna 34 34 nylon € 45,- € 600,- 
Dusty Strings Boulevard 34 darm € 50,- € 650,-
Dusty Strings Crescendo 34 34 nylon € 55,- € 700,- 
Dusty Strings Crescendo 34 34 darm € 60,- € 750,- 
       
Salvi Juno 27 silkgut € 25,- € 300,- 
Salvi Mia  34 silkgut € 40,- € 600,- 
Salvi Mia 34 darm € 45,- € 600,- 
Salvi Titan 38 silkgut € 45,- € 600,- 
Salvi Titan 38 darm € 50,- € 650,- 
Salvi Una 38 silkgut € 55,- € 700,- 
       
Lyon&Healy Ogden 34 darm € 50,- € 650,-
Lyon&Healy Troubadour VI 36 darm € 60,- € 750,-
       
Camac Bardic 27 27 nylon € 25,- € 300,- 
Camac Hermine 34 carbon € 40,- € 600,- 
Camac Isolde 38 carbon € 45,- € 650,- 
 
Type Hammered Dulcimer Huur per maand  
Dusty Strings Overture € 20,-  € 200,-

 

Borg

Wij rekenen een bedrag aan borg overeenkomstig bovenstaand tabel. Wanneer u het gehuurde instrument in dezelfde conditie retour brengt als bij aanvang van de huur storten wij de borgstelling terug op uw rekening. 

 

Hoe worden de huurgelden en de borg betaald?

Bij het ophalen van het instrument betaalt u het eerste kwartaal huur en de borg. U kunt bij voorkeur betalen bij onze pin automaat. Voor de overige kwartalen gedurende de huurperiode ontvangt u een factuur, maar u kunt ook De Zingende Snaar Harpen machtigen om de huurgelden automatisch van uw bankrekening af te schrijven aan het begin van ieder kwartaal. 

 

Transporthoes

Wij geven bij iedere verhuur harp of hammered dulcimer een transporthoes mee. Zo kunt u het instrument veilig vervoeren.

 

Onderhoud en reparaties aan het gehuurde instrument

Reparaties aan het instrument mogen alleen door De Zingende Snaar Harpen worden uitgevoerd. Of een reparatie noodzakelijk is, wordt door De Zingende Snaar Harpen bepaald. Het normale onderhoud, zoals het vervangen van gebroken snaren wordt door de huurder zelf en op kosten van de huurder gedaan. Huurder dient voor het vervangen van snaren de juiste snaren te gebruiken. Deze snaren zijn bij De Zingende Snaar Harpen verkrijgbaar. Schades en reparaties die nodig zijn door schuld van de huurder moeten door de huurder worden betaald.

 

Wie kunnen bij ons huren?

Alle aan ons bekende klanten kunnen bij ons een instrument huren. Aan nieuwe, aan ons nog niet bekende klanten vragen wij zich te legitimeren en hun naam en adres gegevens door te geven. Wij behouden ons het recht toe zonder opgaaf van redenen een huurcontract niet aan te gaan.

 

Als u nog vragen heeft over het bovenstaande kunt u contact opnemen met De Zingende Snaar Harpen, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0317-769134 (dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag).

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Helaas nog niet helemaal perfect.....
De Zingende Snaar is geopend
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
20 mrt 2020
t/m
20 mei 2020
De Zingende Snaar is geopend

Lieve klanten,

We leven nu in een vreemde wereld. Iedereen is verplicht thuis te blijven met weinig sociale contacten. Wat is er nu nog mooier dan om in deze tijd muziek te maken? Ik woon boven de winkel dus ik kan bestellingen van boeken, snaren en zelfs harpen voortzetten zolang PostNL en de verschillende vervoersbedrijven door blijven werken. Ook de winkel is open, u bent welkom als u gezond bent. We werken graag op afspraak. Ik help u graag door deze saaie periode heen.

 

Met vriendelijke groet,

Jeanette van Nieulande

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in. 

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.