Harplessen

Harp lessen bij De Zingende Snaar Harpen in Rhenen.

De lessen worden gegeven door Frouke Leeuwendal. Zij is sinds 2007 actief als harpdocente. Ze geeft reeds harplessen aan de muziekschool te Barneveld en in haar eigen lespraktijk in Papendrecht. Ook heeft zij een lespraktijk in de winkel van De Zingende Snaar Harpen in Rhenen.

 

Kinderen kunnen vanaf 6 jaar beginnen met de lessen. Ook volwassenen zijn welkom. Frouke heeft in haar lespraktijk leerlingen van 6 tot 80 jaar!

 

De instapcursus
Om te beginnen met harpspelen start je altijd met de “instapcursus”. Dit zijn 8 lessen waarbij je de beginselen van het harpspelen leert. Ook maken we een begin met noten lezen. De leerling krijgt op de eerste les materiaal waaruit gewerkt wordt. De lessen zijn wekelijks of twee-wekelijks, en duren 30 of 40 minuten.

 

In principe krijg je privéles. Wanneer je graag met een vriend of vriendin naar de les wil komen kun je ervoor kiezen om “duoles” te volgen. Hier wordt hetzelfde gedaan als bij de individuele les, maar je leert ook om samen te spelen. Erg gezellig, en ook heel leerzaam! 

 

De locatie
De harplessen worden gegeven in de lesruimte van De Zingende Snaar harpen aan het Koningin Elisabethplantsoen 5a te Rhenen.

 

  

 

Lesdag & tijd
Je kunt op elk moment in het jaar starten met les volgen. De lessen worden elke woensdagmiddag gegeven, met uitzondering van de schoolvakanties.

 

Tarieven 
Seizoen 2017 - 2018:

Tot en met 20 jaar   Vanaf 21 jaar (incl. BTW)
Instapcursus
30 min € 180,00 € 217,80
40 min € 240,00 € 290,40
     
Wekelijks     
30 min € 720,00 € 871,20
40 min € 960,00 € 1.161,60
     
Twee-wekelijks    
30 min € 360,00 € 435,60
40 min  € 480,00 € 580,80

* In een lesjaar wordt uitgegaan van 32 wekelijkse, of 16 twee-wekelijkse lessen

  

De betaling van het lesgeld kan worden voldaan in 10 termijnen (september tot en met juni)

 

Een eigen harp
Tijdens de les speel je op een harp van Harpwinkel De Zingende Snaar, je hoeft dus geen harp mee te nemen! Om goed vooruit te gaan moet je thuis ook een harp hebben om op te kunnen oefenen. Het is mogelijk om bij Harpwinkel De Zingende Snaar een harp te kopen of te huren.

Hoewel een harp met minimaal 34 snaren wordt geadviseerd, is starten met een 27-snarige harp ook mogelijk. Let wel: wanneer het niveau van de leerling vordert, is de overstap naar een grotere harp vrijwel onvermijdelijk.
De medewerkers van de winkel zullen je op een professionele manier helpen om de meest geschikte harp te vinden.

 

Neem voor meer informatie, of het maken van een proefles afspraak contact op met Frouke:

info@froukeleeuwendal.nl

06- 28637960

 

 

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
11 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 11 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
18 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op 18 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Deze dag zit al helemaal vol, een afspraak maken is niet meer mogelijk.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.