Route Rhenen

Hoe kunt u ons vinden in Rhenen?


Koningin Elisabethplantsoen 5a

 

Routebeschrijving Rhenen per auto

Rhenen is gelegen in het hartje van Nederland in het meest oostelijke puntje van de provincie Utrecht. Ons nieuwe pand is zeer goed bereikbaar en ligt tussen de A12 en de A15. Gratis parkeren voor de deur.

 

Komende vanuit de richting Wageningen slaat u rechtsaf naar het Koningin Elisabethplantsoen. Dit is de straat direct voor restaurant De Koning van Denemarken, aangegeven met de blauwe auto in bovenstaand kaartje. Uw navigatie kent waarschijnlijk ons nieuwe adres Koningin Elisabethplantsoen 5a nog niet. Programmeer dan uw navigatie op Koningin Elisabethplantsoen 7.

 

Mocht er direct voor de deur geen vrije parkeerruimte zijn, dan mag u de auto bij ons voor de voordeur parkeren. Als dat ook niet mogelijk is adviseren wij de volgende twee alternatieven:

  • Rij terug door het Koningin Elisabethplantsoen naar de hoofdweg. Sla daar rechtsaf en dan direct weer links. Aan uw rechterhand kunt u gratis parkeren aan de Paardenmarkt.
  • Rij terug door het centrum naar de rotonde. Sla daar linksaf de Nieuwe Veenendaalseweg in. Neem dan de derde straat links, de Bantuinweg. Aan uw linkerzijde vindt u daar een parkeerterrein. De helft van dit parkeerterrein is gratis, de andere helft is voorzien van een blauwe streep waar voor een bepaalde parkeerduur gratis geparkeerd mag worden. Vanaf het gratis parkeerterrein Bantuin loopt u door het plantsoen in 3 minuten naar ons pand (zie de streetview onderaan deze pagina).

 

In onze winkel hebben wij een harptrolley waarmee u uw harp van en naar de uw auto kan rijden. Natuurlijk wel graag de trolley terugbrengen.

 

Routebeschrijving Rhenen per trein

Neem vanaf Utrecht Centraal de trein richting Nijmegen naar station Rhenen. Neem vanaf daar de Syntus bus 80 naar Veenendaal tot bushalte Tollekamp. Vanaf de bushalte is het 3 minuten lopen naar ons pand. Volg de blauwe looproute over parkeerterrein Bantuinweg. (De bushalte staat in bovenstaand kaartje aangegeven met de blauwe bus)

 


Koningin Elisabethplantsoen 5a

 


Inrit naar de Koningin Elisabethplantsoen 5a


Looproute vanaf parkeerterrein Bantuinweg

Loop vanaf parkeerterrein Bantuinweg naar de molen en langs de molen richting de kerk die op bovenstaande foto staat. Even verderop vind u ons pand.

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

  • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
  • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
  • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.