Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Route Rhenen

Hoe kunt u ons vinden in Rhenen?


Koningin Elisabethplantsoen 5a

 

Routebeschrijving Rhenen per auto

Rhenen is gelegen in het hartje van Nederland in het meest oostelijke puntje van de provincie Utrecht. Ons nieuwe pand is zeer goed bereikbaar en ligt tussen de A12 en de A15. Gratis parkeren voor de deur.

 

Komende vanuit de richting Wageningen slaat u rechtsaf naar het Koningin Elisabethplantsoen. Dit is de straat direct voor restaurant De Koning van Denemarken, aangegeven met de blauwe auto in bovenstaand kaartje. Uw navigatie kent waarschijnlijk ons nieuwe adres Koningin Elisabethplantsoen 5a nog niet. Programmeer dan uw navigatie op Koningin Elisabethplantsoen 7.

 

Mocht er direct voor de deur geen vrije parkeerruimte zijn, dan mag u de auto bij ons voor de voordeur parkeren. Als dat ook niet mogelijk is adviseren wij de volgende twee alternatieven:

  • Rij terug door het Koningin Elisabethplantsoen naar de hoofdweg. Sla daar rechtsaf en dan direct weer links. Aan uw rechterhand kunt u gratis parkeren aan de Paardenmarkt.
  • Rij terug door het centrum naar de rotonde. Sla daar linksaf de Nieuwe Veenendaalseweg in. Neem dan de derde straat links, de Bantuinweg. Aan uw linkerzijde vindt u daar een parkeerterrein. De helft van dit parkeerterrein is gratis, de andere helft is voorzien van een blauwe streep waar voor een bepaalde parkeerduur gratis geparkeerd mag worden. Vanaf het gratis parkeerterrein Bantuin loopt u door het plantsoen in 3 minuten naar ons pand (zie de streetview onderaan deze pagina).

 

In onze winkel hebben wij een harptrolley waarmee u uw harp van en naar de uw auto kan rijden. Natuurlijk wel graag de trolley terugbrengen.

 

Routebeschrijving Rhenen per trein

Neem vanaf Utrecht Centraal de trein richting Nijmegen naar station Rhenen. Neem vanaf daar de Syntus bus 80 naar Veenendaal tot bushalte Tollekamp. Vanaf de bushalte is het 3 minuten lopen naar ons pand. Volg de blauwe looproute over parkeerterrein Bantuinweg. (De bushalte staat in bovenstaand kaartje aangegeven met de blauwe bus)

 


Koningin Elisabethplantsoen 5a

 


Inrit naar de Koningin Elisabethplantsoen 5a

 

Looproute vanaf parkeerterrein Bantuinweg.
Loop vanaf parkeerterrein Bantuinweg naar de molen en langs de molen richting de kerk die op bovenstaande foto staat. Even verderop vind u ons pand.

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
25 jan 2022
t/m
05 feb 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 25 januari tot en met 5 februari 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 februari 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 19 februari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl