Versterking

Harp Pickup

Op zoek naar een systeem om de klank van uw harp te versterken? De harp pickup kunt u zelf in uw harp inbouwen. Het systeem is speciaal voor de Dusty Strings harpen ontwikkeld maar is met succes ook al bij andere harpmerken toegepast. Voor de pedaalharp heeft Dusty Strings een speciale uitvoering ontwikkeld met grotere elementen. Bij de harp pickup wordt een duidelijke omschrijving met foto's geleverd waarop staat hoe u het moet inbouwen. Op verzoek kan Dusty Strings bij nieuw te bouwen harpen het systeem al voor u inbouwen.

Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Jack Clamp voor Dusty Harp Pick-up
    Als u geen gaatje in de klankkast van uw harp wil boren is dit de ideale oplossing. De Jack Clamp schroeft u vast in het onderste klankgat van uw harp. Geschikt voor bijna iedere haakjesharp en pedaalharp.
    € 60,50
    Niet op voorraad
    Meer informatie
Tonen als Lijst Foto-tabel

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
11 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 11 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
18 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op 18 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Deze dag zit al helemaal vol, een afspraak maken is niet meer mogelijk.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.