Harpdocenten

Overzicht harpdocenten

Hieronder vindt u een overzicht van harpdocenten in Nederland, België en Duitsland. Bent u ook harpdocent en staat uw naam nog niet in deze lijst, stuur dan een mailtje met uw gegevens naar info@ZingendeSnaar.nl.

 

Producten 31 tot 40 van 55 in totaal

Toon per pagina
Kaldeway, Annerieke

Voor mij was de harp liefde op het eerste gezicht, en nog steeds houd ik veel van het instrument. Vanwege de klank natuurlijk, maar ook omdat er niets tussen mij en de snaren zit: je hebt heel direct contact met je instrument. Lesgeven doe ik omdat ik graag anderen muziek wil laten maken en ze wil laten horen en voelen hoe je met muziek contact kunt maken en je kunt uiten. Het is prachtig om dat in je leerlingen terug te horen
In de lessen besteed ik natuurlijk veel aandacht aan een goede opbouw van de techniek, maar vooral ook aan het leren luisteren en aan samenspel. Voor jonge

...
Leslocaties
Het Lichtruim
Planetenplein 2
3721 LH Bilthoven
De Klinker Muziekschool
Markt 3
3701 JZ Zeist
Contact informatie docent
Koene, Anne

Mijn specialisaties zijn : improviseren, Keltisch, Bretons, oude Spaanse muziek.

Ook dubbel techniek(Anne Heymann)!

Leslocaties
privéles
Bentinckstraat 101 hs te Amsterdam (Westerpark)
Koperberg, Majsa
Geeft ook online lessen

Er kwam een harpiste langs op de basisschool en als bij toverslag was ik in de ban van de mooie klank van de harp. In 2013 behaalde ik het Bachelor diploma aan Codarts in Rotterdam en in 2016 behaalde ik het Master diploma aan het conservatorium van Amsterdam.
Wat ik zo leuk vind aan harples geven is dat ik kan zien dat mensen er zo van genieten! De harp klinkt al prachtig en met een beetje hulp kun je steeds mooiere muziek spelen.

 

Locaties

Ik geeft met veel plezier harples bij de muziekschool Scherpenzeel, muziekschool Bodegraven en bij

...
Leslocaties
Muziekschool Scherpenzeel
Kulturhus 'De Breehoek'
Marktstraat 59
3925 JP Scherpenzeel
muziekschool Bodegraven
Evertshuis
Julianastraat 4
2411 CV Bodegraven
Lassche-Dekker, Ilse
Geeft ook online lessen

Hallo! Ik ben een enthousiaste en ervaren harpdocente, die les geeft aan jong en oud, elk met het eigen doel waarom ze harp willen spelen. Of dat nu is om heel goed te worden of om vooral plezier in het harp spelen te hebben..... het kan allemaal.

Daarom geef ik ook les in verschillende stijlen harpmuziek, van folk, naar klassiek, naar Latijns-Amerikaans tot jezelf begeleiden met de harp tijdens het zingen. Zo kan je ontdekken waar jouw passie ligt.

Leslocaties
Meerpaal Academie
De Rede 80, 8251 EX Dronten
Privépraktijk in de Roef
Zuiderzeepad 1, 3844 JV Harderwijk
Leeuwendal, Frouke
Geeft ook online lessen

Frouke is een gediplomeerd harpdocent en geeft les in haar eigen lespraktijk in Papendrecht, bij muziekschool Barneveld en bij harpwinkel de Zingende Snaar in Rhenen. Naast individuele lessen zijn ook duolessen en samenspel mogelijk. Ook online lessen via Zoom, Skype of Teams.

Leslocaties
leslocatie aan huis
Papendrecht
muziekschool Barneveld
Theaterplein 1
3772 KX Barneveld
Meij, Lenie de
Geeft ook online lessen

Lenie geeft les op de keltische harp en op de pedaalharp. Ze geeft ook de Talentklassen van de SKVR muziekschool les en ze doceert als gastdocent op het Codarts Conservatorium in Rotterdam. Veel inspiratie haalt ze uit het muziek maken met het Ronsard Trio, Cant`Arpa en Theater voorstellingen met het Ronsard ensemble.

Samen met de harpleerling zoekt Lenie een passend traject waarbij plezier en verwondering centraal staan.

Opleiding: HKU Utrechts conservatorium, bachelor en master met onderscheiding.

Natuurlijk bent u welkom voor een proefles.

 

Leslocaties
SKVR Centrum
Aert van Nesstraat 45 Rotterdam
SKVR Capelle
Fluiterlaan 400, Capelle aan den IJssel
Camac Harpen Nederland
Weena 99, Rotterdam
Codarts Lyceum
Kruisplein 26
3012 CC Rotterdam
Contact informatie docent
Nagasawa, Masumi

Masumi Nagasawa teaches harp at the University of Music in Detmold, Germany. She studied at the Maastricht Conservatory with the renowned harpist Phia Berghout, she followed her studies historical harp with Mara Galassi. In 2018, she received her PhD degree from the University of Leeds, England. She plays the modern concert harp, the single- action pedal harp, Irish harp and traditional Japanese harp (the KUGO). She won several prestigious awards and performed in many major theaters and was a guest at many international festivals at home and abroad.

 

Masumi Nagasawa

...
Leslocaties
Hochschule für Musik Detmold
Neustadt 22, 32756 Detmold, Germany
Contact informatie docent
Nagtzaam-Doe, Anke
Geeft ook online lessen

Vanaf 1999 mag ik mij harpdocent noemen. Mijn studie heb ik onder andere gedaan bij Theresia Rieu en Masumi Nagisawa aan het conservatorium in Maastricht. Daar heb ik mijn eerstegraads onderwijsakte voor harp behaald.

Specialisatie: Ik heb mij gespecialiseerd in Orthopedagogische muziekbeoefening (OMB). Dat betekent dat ik mijn muzieklessen aanpas aan kinderen, jongeren en volwassenen die een bepaalde manier van werken vragen. Ik bied dan ook harplessen aan die op jouw mogelijkheden en wensen zijn afgestemd. Waarin je harp kan leren spelen in jouw eigen tempo en

...
Leslocaties
Klanklokaal – Harp
Dommeldal 40,
5282 WD Boxtel
Muziekschool De Poorterij Zaltbommel
Nieuwstraat 2,
5301 EW Zaltbommel
Nierop, Colet
Geeft ook online lessen

Op 10-jarige leeftijd begon ik met harplessen in Den Helder bij Toot Gelderblom-Six. Drie jaar later deed ik auditie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Daar volgde Ik de middelbare school voor jong talent. In 1999 behaalde ik mijn examen Docerend Musicus en in 2001 mijn examens Uitvoerend Musicus en Theater Musicus. 

Ik volgde les bij onder meer Edward Witsenburg en Ernestine Stoop. Daarnaast volgde ik Masterclasses bij: Tania Tauer (Rusland), Isabelle Moretti (Frankrijk), Susann McDonald (U.S.A), Catherine Michel (Frankrijk), Manja Smits (Nederland), Hugh Webb

...
Leslocaties
Muziekschool Da Capo
Cultuurhuis
Markt 18, Schagen
Muziekschool Da Capo
Harenkarspel
muziekschool Uitgeest
Hogeweg 8
1911 GH Uitgeest
muziekschool Beverwijk
Beverwijk
Kunstencentrum Artiance
Canadaplein 3
1811 KE Alkmaar
Contact informatie docent
Graaf Janstraat 5
1947 KE Beverwijk
Nieuwenhuijs, Pauline
Geeft ook online lessen

Ik ben Pauline Nieuwenhuijs, een actieve harpiste en eigenaresse van harpschool & harpwinkel Harpsfeer te Nieuwstadt in het mooie Limburg, vlak bij de grens met Duistland en België.

De harplessen worden op maat gemaakt en sluiten zo goed mogelijk aan bij de wens van de leerling. Ik verzorg door het jaar heen samenspellessen waar je aan deel kunt nemen want samen muziek maken is toch het leukste!

Een proefles is altijd mogelijk. 

Verder bezoek ik zeer regelmatig zorginstellingen waar ik voor maar ook vooral met de bewoners muziek maak. Een

...
Leslocaties

Producten 31 tot 40 van 55 in totaal

Toon per pagina
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
25 jun 2024
t/m
06 jul 2024
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 25 juni tot en met 6 juli 2024 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 275 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 400 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren, haakjes of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.