Hakenharpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lyon & Healy Silhouette electric lever harp

  De Silhouette is een elektrische hakenharp met een strak en innovatief ontwerp. Het model is geschikt om bij optredens om je heen te hangen aan een draagband. De harp heeft voor elke snaar een versterkingselement. Met vier eenvoudige schuifregelaars worden volume, hoogste, middelste octaven en bassen aangepast. Met 33 snaren heeft de Silhouette een indrukwekkend bereik van 1e octaaf G tot 6e Octave C....

 2. Lyon & Healy Ogden

  Een ideale harp voor zowel de professionele harpist als voor de beginner. De Ogden van Lyon & Healy is gebouwd met esdoorn en Sitka dennenhout voor het klankbord. Door deze combinatie van houtsoorten heeft de Ogden een rijke en resonerende klank en veel volume. Door de afmetigen en het gewicht is de Ogden gemakkelijk transporteerbaar.

   

  Kenmerken:

  • Hoogte:
  ...
 3. Lyon & Healy Troubadour VI

  De Troubadour VI van Lyon & Healy is het perfecte instrument voor zowel de beginnende als de meer gevorderde harpist. Deze harp heeft vijf volledige octaven, met snaren die dezelfde snaarafstand en snaarspanning hebben als de pedaalharpen van Lyon & Healy. Het klankbord in Sitka dennenhout geeft de Troubadour VI een heldere en volle

  ...
 4. Lyon & Healy Prelude 40

  Ontworpen voor de concerterende harpist is deze romantische klassieker met een Sitka dennenhouten klankbord voor een rijke, sterke klankkleur. Artistiek vormgegeven met de uitstekende klank en look van een traditionele Lyon & Healy concertharp, de Prelude wordt gekenmerkt door een gelijke snaarafstand en snaarspanning als de pedaalharp. Bij iedere Prelude wordt als extra een bronzen kroon met overeenstemmende

  ...
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

 • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
 • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
 • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.