Hakenharpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lyon & Healy Ogden

  Een ideale harp voor zowel de professionele harpist als voor de beginner. De Ogden van Lyon & Healy is gebouwd met esdoorn en Sitka dennenhout voor het klankbord. Door deze combinatie van houtsoorten heeft de Ogden een rijke en resonerende klank en veel volume. Door de afmetigen en het gewicht is de Ogden gemakkelijk transporteerbaar.

  Verkrijgbaar in naturel, mahonie en zwart.

  De Ogden wordt geleverd met een hoes, stemsleutel, pootjessets in drie verschillende hoogtes en 2 jaar garantie.

  Klankvoorbeeld:

 2. Lyon & Healy Drake 34

  De nieuwe Lyon & Healy Drake is een 34-snarige haakjesharp met lichte spanning. Het heldere, resonerende geluid biedt een inspirerende speelervaring voor de beginner van elke leeftijd.

  De Drake is besnaard met de nieuw op de markt gebrachte BioCarbon® Strings, gemaakt met een mix van een recent ontdekt bio-plastic gebaseerd op suikerriet; het geluid van deze snaren levert een krachtige en heldere klank.

  De harp wordt geleverd met een rode stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Afwerkingen: naturel, mahonie, ebbenhout, tweekleurig rood/ naturel.

  Klankvoorbeeld:

 3. Lyon & Healy Troubadour VI

  De Troubadour VI van Lyon & Healy is het perfecte instrument voor zowel de beginnende als de meer gevorderde harpist. Deze harp heeft vijf volledige octaven, met snaren die dezelfde snaarafstand en snaarspanning hebben als de pedaalharpen van Lyon & Healy. Het klankbord in Sitka dennenhout geeft de Troubadour VI een heldere en volle klank.

  Verkrijgbaar in naturel, mahonie en zwart.

  Inclusief hoes, stemsleutel en twee jaar garantie.

  Klankvoorbeeld:

 4. Lyon & Healy Prelude 40

  Ontworpen voor de concerterende harpist is deze romantische klassieker met een Sitka dennenhouten klankbord voor een rijke, sterke klankkleur. Artistiek vormgegeven met de uitstekende klank en look van een traditionele Lyon & Healy concertharp, de Prelude wordt gekenmerkt door een gelijke snaarafstand en snaarspanning als de pedaalharp. Bij iedere Prelude wordt als extra een bronzen kroon met overeenstemmende klauwpootjes geleverd voor een meer klassieke en gracieuze uitstraling. Verkrijgbaar in naturel, mahonie en zwart.

  Klankvoorbeeld:

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spotlight

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
04 okt 2022
t/m
15 okt 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 4 oktober tot en met 15 oktober 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 november 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 19 november komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl