Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Tweedehands harpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Blevins Eden 26 walnoot

  In onze winkel staat een zo goed als nieuwe Blevins Eden harp in walnoot hout met 26 snaren. Deze harp is van december 2017, maar volgens de eigenaresse nog nooit gebruikt. Het is een harp met nylon besnaring en de harp heeft Truitt haakjes. Bij de harp hoort een transporthoes, stofhoes, draagband, standaard, twee stemsleutels en dik therapie boek van Christina Tourin. De harp is geheel nagekeken en geïntoneerd.

  € 2.750,00
 2. Triplett Eclipse bubinga

  Deze Triplett Eclipse in bubinga is een prachtige harp om te zien. Als eerste natuurlijk door het mooie bubinga hout, als tweede door de bijzondere versiering met koi karpers op het klankbord. Deze harp is ongeveer 16 jaar oud, en heeft 38 snaren (nylon). De harp is nog in een hele goede staat. Bij de harp hoort een mooie transporthoes op wielen, een set reserve snaren en twee stemsleutels. Tevens heeft de harp een ingebouwde pickup. Grote basklank door de brede klankkast. Geheel nagekeken en geïntoneerd. Nieuwprijs met alle accessoires rond 8000 euro, nu te koop voor 3950 euro.

  € 3.950,00
 3. tweedehands Weissgerber Seraphin kersen

  Dit is toch wel een heel bijzonder aanbod. Het harpje is slechts vier maanden gebruikt. De vorige eigenaresse zocht toch een harp met meer snaren. Daarom staat dit prachtige harpje hier nu tweedehands.
  Deze Seraphin is gebouwd van kersenhout en heeft carbon/nylon snaren en Camac haakjes. Het harpje is nog als nieuw. En klinkt overweldigend mooi. Bij het harpje hoort een lage standaard en stemsleutel.

  Nieuwprijs voor harp met accessoires 2330 euro. Nu te koop voor 2150 euro. 

  Een lapbar, transporthoes of draagband kunt u eventueel apart (nieuw) bij de harp kopen.

  € 2.100,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
28 aug 2021
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 28 augustus komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
14 sep 2021
t/m
25 sep 2021
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 14 tot en met 25 september 2021 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.