Tweedehands harpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dusty Strings FH26 walnoot

  De FH26 is een supermooi klinkend harpje van Dusty Strings. Gebouwd van massief walnoten hout en dat hoor je in de klank. De harp verkeert in een perfecte conditie, komt uit het jaar 2010 en wordt geleverd met een transporthoes, pootjesset, veel reserve snaren en een stemsleutel. De harp is geheel nagekeken en geïntoneerd.

  € 1.550,00
 2. Pilgrim Clarsach naturel

  Een fijne compacte harp met 34 snaren. Deze Pilgrim Clarsach is gebouwd in juli 1993. Naturel hout met een matte lak. Ze ziet er nog zeer goed uit. De harp is besnaard met een strakke darm besnaring (Bow Brand pedal gut light). Bij de harp hoort een stofhoes, transporthoes, tafeltje om de harp op te zetten en een stemsleutel. Op 26 augustus wordt deze harp geheel nagekeken en geintoneerd.

  € 1.350,00
 3. Pilgrim Clarsach naturel

  In onze winkel staat een mooie Pilgrim Clarsach naturel met glanzende lak, gebouwd in juni 1990. De harp ziet er nog zeer netjes uit. Het is een 34-snarige harp met een strakke darm besnaring. Bij de harp hoort een los tafeltje om de harp op te zetten, een stofhoes, een transporthoes en een stemsleutel. Op 26 augustus wordt deze harp geheel nagekeken en geintoneerd.

  € 1.250,00
 4. tweedehands Camac Morgane

  In onze winkel staat een tweedehands Camac Morgane uit 1995. Dit is nog een prima harp met 34 snaren (nylon). De harp wordt geleverd met een muziekstandaard, stemsleutel, stemapparaat en clip-on pickup en Disney boek. Op 19 augustus wordt deze harp nog geheel nagekeken en geintoneerd.

  € 1.100,00
 5. Grand Harpsicle zwart

  In onze winkel staat een tweedehands Grand Harpsicle zwart. De harp is gebouwd in het jaar 2017. Ze heeft een ingebouwd pickup systeem en ingebouwde LED verlichting. Tevens zit er een transporthoes bij, een standaard, snarenset en stemsleutel. De harp is geheel nagekeken en geïntoneerd.

  € 2.200,00
 6. Salvi Heather walnoot

  Deze harp komt waarschijnlijk uit het jaar 1985. Het is een 34-snarige haakjesharp met darm besnaring. Alle bassnaren zijn vernieuwd.Bij de harp hoort een stofhoes, stemsleutel en een paar reserve snaren. Geheel nagekeken en geïntoneerd op 30 september 2023.

  € 990,00
 7. Lyon&Healy Troubadour VI zwart

  Een mooie grote haakjesharp met 36 snaren. Deze Lyon&Healy Troubadour VI in het zwart komt uit het jaar 2016. Het is een harp met een strakke darm besnaring en een grote warme klank. De harp wordt geleverd met een stofhoes, veel reserve snaren, stemsleutel, stemapparaat en muziekstandaard. De harp is geheel nagekeken en geïntoneerd.

  € 3.750,00
 8. Salvi MacFall walnoot

  Een grote imposante haakjesharp met 38 snaren. De grote krul op de pilaar maakt deze harp bijzonder om naar te kijken. De leeftijd van deze harp weten wij helaas niet precies, ongeveer 30 jaar oud denken wij. De harp is besnaard met een strakke darm besnaring, dat geeft de harp een grote warme klank. op 6 oktober wordt deze harp nog geheel nagekeken en geïntoneerd.

  € 1.750,00
 9. Salvi Titan mahonie silkgut

  Deze Salvi Titan is gebouwd in 2017 en ziet er nog uit als nieuw. Het is een 38-snarige harp met silkgut besnaring. Bij de harp hoort een transporthoes, stofhoes, stemsleutel, Grossi boek en een paar reserve snaren. Op 6 oktober wordt deze harp nog geheel nagekeken en geïntoneerd.

  € 2.250,00
 10. Fischer enkelpedaalharp model 80G

  Deze harp is eigenlijk nog nieuw, ze is van maart 2022. Een mooie grote enkelpedaalharp van het merk Fischer, model 80G. De harp heeft een nylon besnaring, de bassnaren klinken vol en warm. De harp wordt geleverd met een stemsleutel.

  € 4.900,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spotlight

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
26 sep 2023
t/m
07 okt 2023
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 26 september tot en met 7 oktober 2023 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.