Tweedehands harpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TWEEDEHANDS Delta electric harp

  Te koop: een zo goed als nieuwe Delta Electric electrische harp. Deze harp is van november 2018 en heeft 29 snaren. U kunt deze harp gewoon bespelen als een harp, maar ook als bijvoorbeeld een gitaar met de snaren horizontaal. Bij de harp hoort een grote standaard om de harp rechtop in te kunnen zetten, een pyramide vormig standaardje, draagband, stemsleutel en transporthoes. Nu te koop voor 4250 euro.

 2. TWEEDEHANDS Keath Theobold harp

  Te koop: een bijzondere harp van de Engelse harpbouwer Keath Theobold. Deze harp is gebouwd in december 1978. Het is een 35-snarige harp (lage A tot hoge G). De harp heeft een stevige darm besnaring. De harp is voorzien van blades. Wij kijken deze harp nog voor u na op 18 januari. De harp wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. Te koop voor 1050 euro

 3. TWEEDEHANDS Lyon & Healy style 100

  Speciaal aanbod: in onze winkel staat een zo goed als nieuwe Lyon&Healy style 100 mahonie van januari 2019. Dus slechts een half jaar gebruikt. Werkelijk als nieuw. De harp heeft een prachtige klank. Bij de harp hoort een dikke zwarte stofhoes en stemsleutel. Fabrieksgarantie tot januari 2024. Gratis eerste jaars onderhoudsbeurt in mei 2020. Nu te koop voor 24.975 euro.

 4. TWEEDEHANDS Lyon&Healy Ogden naturel

  Te koop een mooie Lyon&Healy Ogden naturel, wij denken uit 2011. De harp ziet er nog heel netjes uit. Bij de harp hoort een transporthoes, twee sets met pootjes, stemapparaat, stemsleutel en een aantal reserve snaren. Wij hebben de harp geheel voor u nagekeken. Te koop voor 2000 euro.

Tonen als Lijst Foto-tabel

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
11 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 11 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
18 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op 18 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Deze dag zit al helemaal vol, een afspraak maken is niet meer mogelijk.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.