Hakenharpen vanaf 34 snaren

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Salvi Mia kersen silkgut

  De Salvi Mia is een populaire harp voor jong en oud. Deze Salvi Mia is uitgevoerd in kersen lak en heeft silkgut snaren. De Mia heeft totaal 34 snaren en wordt geleverd met een stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Een transporthoes kan u apart bij de harp kopen. Salvi geeft 3 jaar garantie.

  € 2.500,00
 2. Dusty Strings Crescendo darm

  In onze winkel staat een Dusty Strings Crescendo met darm snaren en Camac haakjes. Een mooie harp. De harp wordt geleverd met een stemsleutel, pootjesset en 5 jaar garantie. Een transporthoes kan u apart bij de harp kopen.

  € 4.245,00
 3. Killarney Innisfallen kersen

  De Innisfallen is een mooie compacte 34 snarige harp met carbon snaren. De harp is licht van gewicht en heeft een mooie heldere klank. Deze harp is gemaakt van kersenhout. De harp is voorzien van Camac haakjes. Bij de harp hoort een transporthoes en stemsleutel.

  € 4.050,00
 4. Killarney Innisfallen kersen

  In onze winkel staat een mooie Killarney Innisfallen in kersen hout. Het is een 34-snarige harp met carbon snaren en Camac haakjes. Mooie heldere klank. De harp wordt geleverd met een transporthoes en stemsleutel.

  € 4.050,00
 5. Lyon&Healy Drake naturel/rood

  De Lyon&Healy Drake is een superleuke vrolijke compacte harp. Een harp met 34 snaren (biocarbon) en een mooie heldere klank. De harp wordt geleverd met een pootjesset, stofhoes en stemsleutel. Lyon&Healy geeft 2 jaar garantie. Een transporthoes kunt u apart bij deze harp kopen.

   

   

  € 2.990,00
 6. Salvi Mia kersen darm

  De Salvi Mia is een leuke compacte harp met 34 snaren. Deze Mia heeft darm snaren. De harp wordt geleverd met een stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Een transporthoes kan u apart bij de harp kopen. Salvi geeft 3 jaar garantie.

  € 2.650,00
 7. Salvi Mia naturel silkgut

  De Salvi Mia in naturel hout is een leuke compacte harp met 34 snaren. Deze harp heeft 34 snaren (silkgut snaren). De harp wordt geleverd met een stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Een transporthoes kan u apart bij de harp kopen. Salvi geeft 3 jaar garantie.

  € 2.500,00
 8. Salvi Mia naturel darm

  In de winkel staat een mooie Salvi Mia in naturel hout met darm snaren. Bij de harp hoort een stofhoes, stemsleutel en pootjesset. Een transporthoes kan u apart bij de harp kopen. Salvi geeft 3 jaar garantie.

  € 2.650,00
 9. Salvi Mia mahonie silkgut

  Deze Salvi Mia heeft silkgut snaren. Het is een 34-snarige harp en de silkgut snaren geven de harp een mooie heldere klank. De harp wordt geleverd met een stofhoes, dopvoetjes, hoge pootjes en stemsleutel. Salvi geeft 3 jaar garantie.

  € 2.500,00
 10. Dusty Strings Crescendo darm

  De Dusty Strings Crescendo is een zeer goed klinkende haakjesharp met 34 snaren. Deze harp is van sapele hout gebouwd, dat is een soort mahonie. De harp is voorzien van Camac haakjes. Bij de harp hoort een pootjesset en stemsleutel. Een transporthoes kunt u apart bij de harp kopen.

  € 4.245,00
 11. Dusty Strings Ravenna 34

  De Dusty Strings Ravenna 34 is een populaire harp door zijn mooie warme klank en volle bassen. Het is een 34-snarige harp met nylon besnaring en Camac haakjes. De harp wordt geleverd met een stemsleutel. Een pootjesset en transporthoes kunt u apart bij de harp kopen.

  € 3.130,00
 12. Dusty Strings Ravenna 34

  In de winkel staat een mooie Dusty Strings Ravenna 34 met nylon besnaring. Het is een 34-snarige harp met Camac haakjes. De harp wordt geleverd met een stemsleutel. Een pootjesset en transporthoes kan u apart bij de harp kopen. Dusty Strings geeft twee jaar garantie.

  € 3.130,00
 13. Dusty Strings Ravenna 34 zwart

  De Ravenna 34 van Dusty Strings is een zeer gewilde harp door zijn mooie klank. Het is een 34-snarige harp met een nylon besnaring. De harp is voorzien van Camac haakjes. De harp wordt geleverd met een stemsleutel. Indien gewenst kunt u apart een pootjesset en een transporthoes bij de harp kopen. Dusty Strings geeft 2 jaar garantie.

  € 3.200,00
 14. Dusty Strings Ravenna 34

  Dit is een hele fijne harp. Licht van gewicht, mooie klank en fijne Camac haakjes. De harp heeft 34 snaren (nylon) een een mooie grote klank. Indien gewenst kunt u apart een transporthoes en pootjesset bij deze harp kopen. Dusty Strings geeft 2 jaar garantie.

  € 3.130,00
 15. Dusty Strings Ravenna 34

  De Ravenna 34 van Dusty Strings is een zeer gewilde harp door zijn mooie klank. Het is een 34-snarige harp met een nylon besnaring. De harp is voorzien van Camac haakjes. De harp wordt geleverd met een stemsleutel. Indien gewenst kunt u apart een pootjesset en een transporthoes bij de harp kopen. Dusty Strings geeft 2 jaar garantie.

  € 3.130,00
 16. Salvi Mia rood biocarbon

  Een leuke opvallende Salvi Mia in het rood met biocarbon snaren. Dit is een 34-snarige harp met een mooie pittige heldere klank. De harp wordt geleverd met een pootjesset, stofhoes en stemsleutel. Indien gewenst kunt u apart bij deze harp nog een transporthoes kopen. Salvi geeft drie jaar garantie.

  € 2.500,00
 17. Salvi Mia naturel biocarbon

  Een leuke compacte harp met 34 snaren. Deze Salvi Mia is voorzien van biocarbon snaren, deze snaren geven de harp een mooie frisse klank. De harp wordt geleverd met een stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Indien gewenst kunt u apart een transporthoes bij deze harp kopen. Salvi geeft drie jaar garantie.

  € 2.500,00
 18. Lyon&Healy Drake naturel

  De Drake is een superleuke compacte 34-snarige harp. De biocarbon snaren geven deze harp een mooie frisse en pittige klank. De harp wordt geleverd met een stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Indien gewenst kunt u apart bij de harp een transporthoes kopen. Lyon&Healy geeft 2 jaar garantie.

  € 2.990,00
 19. Lyon&Healy Ogden naturel

  De Ogden is een zeer gewilde harp door zijn warme klank. Deze harp heeft een strakke darm besnaring. Het is een 34 snarige harp. De harp wordt geleverd met een transporthoes, twee extra pootjessets (10 en 20 cm) en een stemsleutel. Lyon&Healy geeft 2 jaar garantie.

  € 3.750,00
 20. Lyon&Healy Drake naturel/rood

  Een superleuke 34-snarige harp. Compact, licht van gewicht en een verrassende heldere klank. De harp wordt geleverd met een stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Lyon&Healy geeft 2 jaar garantie.

  € 2.990,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spotlight

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
04 okt 2022
t/m
15 okt 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 4 oktober tot en met 15 oktober 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.