Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Hakenharpen vanaf 34 snaren

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lyon&Healy Drake naturel

  In onze winkel staat een mooie Lyon&Healy Drake in naturel hout. Een geheel nieuw model met 34 snaren (biocarbon). De harp heeft een mooie heldere klank. Bij de harp hoort een stofhoes, pootjesset en stemsleutel.

  € 2.990,00
 2. Lyon&Healy Drake mahonie

  De nieuwe Drake van Lyon&Healy is een mooie compacte harp met een heldere klank. De harp heeft 34 snaren (biocarbon). De harp wordt geleverd met een zwarte stofhoes, pootjesset en stemsleutel. 

  € 2.990,00
 3. Lyon&Healy Drake naturel/rood

  Een gloednieuw model van Lyon&Healy, the Drake. een compacte 34-snarige harp met biocarbon snaren. Deze Drake ziet er ontzettend leuk uit in de combinatie rood en naturel hout. De harp heeft een mooie heldere klank en een lichte snaarspanning. De harp wordt geleverd met een rode stofhoes, pootjesset en stemsleutel.

  € 2.990,00
 4. Weissgerber Celtic 34 esdoorn

  Een 34 snarige Weissgerber Celtic in gevlamd esdoorn met darm snaren. De harp heeft een bijzonder mooi klankbord. Opvallend aan dit model is de gebogen klankkast. Een harp met een warme klank. De harp wordt geleverd met een stemsleutel.

  € 3.800,00
 5. Salvi Mia mahonie darm

  Wij hebben een mooie Salvi Mia met darm snaren staan in de kleur mahonie. Een leuke compacte harp met een warme klank. Inclusief stofhoes, pootjesset en stemsleutel. Een transporthoes kan u apart bij de harp kopen.

  € 2.590,00
 6. Dusty Strings Crescendo darm met Camac haakjes

  De Dusty Strings Crescendo met darm snaren klinkt bijzonder mooi. Deze Crescendo is gebouwd van sapele hout, dat is een soort mahonie. Een harp met 34 snaren en een grote klank. De harp wordt geleverd met een pootjesset, Camac haakjes en stemsleutel. Dusty Strings geeft 5 jaar garantie op de Crescendo.

  € 4.325,00
 7. Dusty Strings Crescendo nylon met Camac haakjes

  De Dusty Strings Crescendo is een geweldige harp met een zeer grote klank. Deze Crescendo is voorzien van Camac haakjes en heeft nylon snaren. De harp is gebouwd van massief sapele hout, dat is een soort mahonie. De harp wordt geleverd met een pootjesset en stemsleutel. Een transporthoes is apart verkrijgbaar. Dusty Strings geeft 5 jaar garantie op de Crescendo.

  € 4.125,00
 8. Lyon&Healy Ogden zwart

  De Lyon&Healy Ogden is een fantastische harp met en warme klank. De harp heeft 34 snaren en is besnaard met de darmsnaren van een pedaalharp. Dat geeft de harp een strakke snaarspanning. De harp wordt geleverd met een transporthoes, stemsleutel, platte pootjes, 10 cm pootjes en 20 cm pootjes. Een complete harp met 2 jaar garantie van Lyon&Healy.

  € 3.500,00
 9. Lyon&Healy Ogden mahonie

  De Lyon&Healy Ogden is een populaire harp vanwege zijn mooie warme klank. In onze winkel staat een mooie Ogden in donker mahonie. De Ogden heeft 34 snaren en een strakke darm besnaring. De harp wordt geleverd met transporthoes, twee extra pootjes sets en stemsleutel.

  € 3.500,00
 10. Starfish Glencoe kersen

  Een harp met een fantastische klank. Deze Starfish Glencoe is gebouwd van massief kersenhout en heeft 34 snaren (darm). De harp wordt geleverd inclusief een transporthoes en stemsleutel. Apart verkrijgbaar is een Starfish verhoging om de harp op te zetten.

  € 4.600,00
 11. Killarney Innisfallen walnoot

  De Killarney Innifallen is een mooie licht gewicht harp met 34 snaren. De harp is voorzien van carbon snaren, dat geeft de harp een mooie heldere klank. De harp heeft Camac haakjes. De harp wordt geleverd met een transporthoes, stemsleutel en een set reserve snaren.

  € 4.050,00
 12. Killarney Innisfallen walnoot

  De Killarney Innisfallen is een mooie compacte harp, lekker licht van gewicht. Het is een 34-snarige harp met carbon snaren, dat geeft de harp een hele mooie heldere klank. De Innisfallen heeft Camac haakjes. De harp wordt geleverd met een transporthoes, stemsleutel en een set reserve snaren.

  € 4.050,00
 13. Killarney Innisfallen kersen

  In onze winkel staat een mooie Killarney Innisfallen in kersenhout. Het is een 34-snarige harp met carbon snaren. De harp is lekker licht van gewicht, ze weegt slechts 9 kilo. De harp is voorzien van Camac haakjes. De harp wordt geleverd met een transporthoes, stemsleutel en een set reserve snaren. 

  € 4.050,00
 14. Dusty Strings FH34 walnoot
  Een fantastische 34 snarige harp deze Dusty Strings FH34 walnoot. Inclusief transporthoes, pootjes en stemsleutel.
  € 5.725,00
 15. Lyon & Healy Ogden mahonie
  Een mooie harp met strakke darm snaren (34 snaren). De strakke darm snaren geeft deze harp een grote warme klank. Deze harp in de kleur mahonie wordt geleverd met een zwarte transporthoes, twee extra sets met pootjes (10 en 20 cm) en stemsleutel.
  € 3.500,00
 16. Salvi Mia naturel silkgut
  Een mooie Salvi Mia in blank hout met silkgut snaren. De harp wordt geleverd met stofhoes, pootjesset en stemsleutel.
  € 2.390,00
 17. Dusty Strings FH36S walnoot

  De FH36S harpen van Dusty Strings zijn werkelijk top harpen. Ze hebben een grote klank door het gebruik van mooi hout. Deze harp is gebouwd van massief walnotenhout. Het is een harp met 36 snaren, nylon, nylon/nylon omwonden en brons/nylon omwonden. De harp wordt geleverd met een dikke transporthoes, Camac haakjes en stemsleutel.

  € 6.825,00
 18. Weissgerber Boheemse harp

  Een Boheemse harp in esdoorn en sparrenhout, met een ceder klankbord. Het Boheemse model heeft klankgaten in het klankbord en een gesloten achterwand, een vrij lage snaarspanning en relatief kleine afstand tussen de snaren. Het is een harp met darm snaren. De harp is super licht van gewicht, ze weegt slechts 6.2 kilo. Het bereik van deze harp is van G tot G. Mooie warme klank. De harp wordt geleverd met stemsleutel.

  € 4.100,00
 19. Lyon & Healy Troubadour VI naturel
  De Troubadour VI heeft darm snaren en een grote warme klank. De harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel.
  € 4.800,00
 20. Lyon & Healy Troubadour VI mahonie
  De Troubadour VI van Lyon & Healy is een grote harp met 36 snaren (darm). Warme klank. Inclusief stofhoes en stemsleutel.
  € 4.800,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-20 van 39

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
07 nov 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 7 november komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
09 dec 2020
t/m
19 dec 2020
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 9 tot en met 19 december 2020 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.