Dusty Strings

Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dusty Strings FH26

  De FH26 harp is volledig gemaakt van massief hout. De harp heeft daardoor een hele mooie klank. Deze harp is zeer geschikt voor beginners die direct een mooi klinkende harp willen hebben, maar ook voor gevorderde harpspelers die een makkelijk vervoerbare harp nodig hebben. De harp is in vier soorten hout verkrijgbaar: sapele, walnoot, esdoorn en kersen. De FH26 heeft 26 snaren, 3½ octaaf bereik, vanaf de C onder de centrale C tot en met de G.  De harp wordt geleverd inclusief een stevige harphoes, pootjesset en een stemsleutel.

   Het harpje weegt ongeveer 7 tot 7,5 kilo, de harphoes weegt 1,8 kilo.

 2. Dusty Strings Allegro 26

  De Allegro 26 is een mooie kleine harp, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te vervoeren harp. Het is ook een perfecte harp om mee te nemen op reis. De harp is gebouwd van massief sapele hout met een klankbord van gelamineerd berkenhout. Door het gebruik van massief hout heeft deze harp een hele mooie klank.

  De Allegro heeft 26 snaren, 3 ½ octaaf bereik, vanaf de C onder de centrale C tot en met de G. De harp wordt geleverd inclusief vier pootjes om de harp op een comfortabele speelhoogte te krijgen. Tevens is een stemsleutel bij de prijs inbegrepen. Het gewicht van deze harp is inclusief pootjes ongeveer 6,3 kilo.

 3. Dusty Strings Ravenna 26

  Een kleine harp met grootse mogelijkheden.
  Speciaal voor de beginner, de reiziger, de docent en student heeft Dusty Strings deze harp ontwikkeld. Het is het goedkoopste harp model van Dusty Strings, dus voor vele mensen financieel bereikbaar. Het is een gemakkelijk vervoerbare harp met een rijke en overtuigende klank

  Bij deze harp kan een goed passende harphoes apart worden bijgekocht in een economy of een luxe versie. Een pootjesset is als extra beschikbaar. De Ravenna 26 kan verhoogd worden met een pootjesset, een lange of een korte uitschuifpoot.

 4. Dusty Strings Serrana 34

  Een compacte, lichtgewicht harp met lichte snaarspanning. Dit model heeft een lage snaarspanning en de snaren zitten wat dichter bij elkaar dan op een gemiddelde folkharp. Deze harp met een typische Latin look heeft een sterke en lichtgewicht carbon zuil en twee uitschuifpoten. 

  Door de uitschuifpoten kan de harp ook eenvoudig staand bespeeld worden. De harp heeft een volle en overtuigende

  ...
 5. Dusty Strings FH34

  De Dusty Strings FH 34 is een mooie harp met een mooie heldere klank en stevige bassen. Er is keuze tussen nylon of darmsnaren. De FH 34 wordt gebouwd in diverse zorgvuldig geselecteerde hardhoutsoorten. Inclusief een transporthoes, pootjesset en stemsleutel. 

 6. Dusty Strings Crescendo 34

  De Dusty Strings Crescendo heeft 34 snaren en Loveland haakjes. Er is keuze tussen nylon of darmsnaren. De harp is gebouwd van massief sapele hout, een soort mahonie met een gouden gloed. De klank is mooi helder en de bassen klinken mooi en stevig.

  De Crescendo 34 wordt standaard geleverd met een stemsleutel en een Crescendo pootjesset. 

 7. Dusty Strings Boulevard 34

  De 34-snarige Boulevard is speciaal ontworpen voor de klassieke speler en voelt en klinkt heel anders dan andere Dusty Strings modellen. De toon is warm en vol en de darmsnaren met strakkere concertspanning geven meer het gevoel en de klank van een pedaalharp.

  De Boulevard is gebaseerd op de populaire Ravenna 34. Gebouwd met dezelfde innovatieve constructie, waardoor de harp zo licht en draagbaar mogelijk is maar met een grote stevigheid en kwaliteit.  

  De harp word geleverd inclusief een pootjesset, stemsleutel, en CD34 transporthoes. 

 8. Dusty Strings Ravenna 34

  Het populaire harpmodel Ravenna 34 is gebouwd met een innovatieve constructie, waardoor de harp zo licht en draagbaar mogelijk is maar met een grote stevigheid en kwaliteit. De harp heeft 34 snaren, waardoor het een ideale harp is voor de student. Het bijzondere aan deze harp is dat de harp voorzien kan worden van een uitschuifpoot. Hierdoor kan de harp ook eenvoudig staand bespeeld worden. De harp heeft een volle en overtuigende klank die als volgt omschreven kan worden: stevig en warm klinkende bassen en helder klinkende middelste en bovenste octaven. Standaard wordt de Ravenna 34 geleverd met een zwarte klankkast en een blank houten nek en zuil. De Ravenna 34 is tegen meerprijs ook leverbaar geheel in het zwart.

  Op de website 'YouTube' vindt u 2 mooie opnamen van de harpiste Marsha Long, waarbij u een goede indruk krijgt van de klank van de Ravenna 34.
  Marsha Long - Rodrigo Concerto 
  Marsha Long - Wally Wally, Gift of Love

 9. Dusty Strings FH36S

  De FH36S harp is bijna identiek aan de FH36H harp. De achterkant van de klankkast is ronder. Dit heeft tot voordeel dat de harp comfortabeler speelt, omdat je je rechter arm zo gemakkelijker rond de klankkast kan buigen en daardoor gemakkelijker de lagere tonen kunt spelen. De harp is geheel gemaakt van massief hout en heeft een overweldigende klank. De harp is leverbaar in vier houtsoorten: sapele, walnoot, esdoorn en kersen. 

  De harp zal de professionele harpspeler zeer aanspreken. Maar deze harp is natuurlijk ook geweldig voor de beginnende harpspeler die wil investeren in een goed instrument voor vele jaren harpplezier. De harp wordt geleverd inclusief een stevige harphoes en een stemsleutel.

 10. Dusty Strings FH36H

  De FH36H heeft 36 snaren, 5 octaven bereik, vanaf de C (2 octaven onder de centrale C) tot en met de C-snaar 3 octaven boven de centrale C. De harp is geheel gemaakt van massief hout en heeft een overweldigende klank. De harp zal de professionele harpspeler zeer aanspreken. Maar deze harp is natuurlijk ook geweldig voor de beginnende harpspeler die wil investeren in een goed instrument voor vele jaren harpplezier.

  De FH36H heeft een vierkante klankkast, maar de klankkast is ter hoogte van de nek en arm van de harp speler afgeschuind wat meer speelcomfort geeft. 

Tonen als Lijst Foto-tabel

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

 • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
 • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
 • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.