Dusty Strings

Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Dusty Strings Ravenna 26

  Een kleine harp met grootse mogelijkheden.
  Speciaal voor de beginner, de reiziger, de docent en student heeft Dusty Strings deze harp ontwikkeld. Het is het goedkoopste harp model van Dusty Strings, dus voor vele mensen financieel bereikbaar. Het is een gemakkelijk vervoerbare harp met een rijke en overtuigende klank

  Bij deze harp kan een goed passende harphoes apart worden bijgekocht in een economy of een luxe versie. Een pootjesset is als extra beschikbaar. De Ravenna 26 kan verhoogd worden met een pootjesset, een lange of een korte uitschuifpoot.

  Geluidsvoorbeeld:

 2. Dusty Strings Allegro 26

  De Allegro 26 is een mooie kleine harp, geschikt voor zowel kinderen als volwassenen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te vervoeren harp. Het is ook een perfecte harp om mee te nemen op reis. De harp is gebouwd van massief sapele hout met een klankbord van gelamineerd berkenhout. Door het gebruik van massief hout heeft deze harp een hele mooie klank.

  De Allegro heeft 26 snaren, 3 ½ octaaf bereik, vanaf de C onder de centrale C tot en met de G. De harp wordt geleverd inclusief vier pootjes om de harp op een comfortabele speelhoogte te krijgen. Tevens is een stemsleutel bij de prijs inbegrepen. Het gewicht van deze harp is inclusief pootjes ongeveer 6,3 kilo.

 3. Dusty Strings FH26

  De FH26 harp is volledig gemaakt van massief hout. De harp heeft daardoor een hele mooie klank. Deze harp is zeer geschikt voor beginners die direct een mooi klinkende harp willen hebben, maar ook voor gevorderde harpspelers die een makkelijk vervoerbare harp nodig hebben. De harp is in vier soorten hout verkrijgbaar: sapele, walnoot, esdoorn en kersen. De FH26 heeft 26 snaren, 3½ octaaf bereik, vanaf de C onder de centrale C tot en met de G.  De harp wordt geleverd inclusief een stevige harphoes, pootjesset en een stemsleutel.

   Het harpje weegt ongeveer 7 tot 7,5 kilo, de harphoes weegt 1,8 kilo.

 4. Dusty Strings Ravenna 34

  Het populaire harpmodel Ravenna 34 is gebouwd met een innovatieve constructie, waardoor de harp zo licht en draagbaar mogelijk is maar met een grote stevigheid en kwaliteit. De harp heeft 34 snaren, waardoor het een ideale harp is voor de student. Het bijzondere aan deze harp is dat de harp voorzien kan worden van een uitschuifpoot. Hierdoor kan de harp ook eenvoudig staand bespeeld worden. De harp heeft een volle en overtuigende klank die als volgt omschreven kan worden: stevig en warm klinkende bassen en helder klinkende middelste en bovenste octaven. Standaard wordt de Ravenna 34 geleverd met een zwarte klankkast en een blank houten nek en zuil. De Ravenna 34 is tegen meerprijs ook leverbaar geheel in het zwart.

  Klankvoorbeeld:

 5. Dusty Strings Boulevard 34

  De 34-snarige Boulevard is speciaal ontworpen voor de klassieke speler en voelt en klinkt heel anders dan andere Dusty Strings modellen. De toon is warm en vol en de darmsnaren met strakkere concertspanning geven meer het gevoel en de klank van een pedaalharp.

  De Boulevard is gebaseerd op de populaire Ravenna 34. Gebouwd met dezelfde innovatieve constructie, waardoor de harp zo licht en draagbaar mogelijk is maar met een grote stevigheid en kwaliteit.  

  De harp word geleverd inclusief een pootjesset, stemsleutel, en CD34 transporthoes. 

 6. Dusty Strings Crescendo 34

  De Dusty Strings Crescendo heeft 34 snaren en Loveland haakjes. Er is keuze tussen nylon of darmsnaren. De harp is gebouwd van massief sapele hout, een soort mahonie met een gouden gloed. De klank is mooi helder en de bassen klinken mooi en stevig.

  De Crescendo 34 wordt standaard geleverd met een stemsleutel en een Crescendo pootjesset. 

 7. Dusty Strings FH34

  De Dusty Strings FH 34 is een mooie harp met een mooie heldere klank en stevige bassen. Er is keuze tussen nylon of darmsnaren. De FH 34 wordt gebouwd in diverse zorgvuldig geselecteerde hardhoutsoorten. Inclusief een transporthoes, pootjesset en stemsleutel. 

  Klankvoorbeeld:

   

   

 8. Dusty Strings FH36H

  De FH36H heeft 36 snaren, 5 octaven bereik, vanaf de C (2 octaven onder de centrale C) tot en met de C-snaar 3 octaven boven de centrale C. De harp is geheel gemaakt van massief hout en heeft een overweldigende klank. De harp zal de professionele harpspeler zeer aanspreken. Maar deze harp is natuurlijk ook geweldig voor de beginnende harpspeler die wil investeren in een goed instrument voor vele jaren harpplezier.

  De FH36H heeft een vierkante klankkast, maar de klankkast is ter hoogte van de nek en arm van de harp speler afgeschuind wat meer speelcomfort geeft. 

  Klankvoorbeeld - vergelijking FH36 houtsoorten:

 9. Dusty Strings FH36S

  De FH36S harp is bijna identiek aan de FH36H harp. De achterkant van de klankkast is ronder. Dit heeft tot voordeel dat de harp comfortabeler speelt, omdat je je rechter arm zo gemakkelijker rond de klankkast kan buigen en daardoor gemakkelijker de lagere tonen kunt spelen. De harp is geheel gemaakt van massief hout en heeft een overweldigende klank. De harp is leverbaar in vier houtsoorten: sapele, walnoot, esdoorn en kersen. 

  De harp zal de professionele harpspeler zeer aanspreken. Maar deze harp is natuurlijk ook geweldig voor de beginnende harpspeler die wil investeren in een goed instrument voor vele jaren harpplezier. De harp wordt geleverd inclusief een stevige harphoes en een stemsleutel.

  Klankvoorbeeld - vergelijking FH36 houtsoorten:

 10. Dusty Strings Serrana 34

  Een compacte, lichtgewicht harp met lichte snaarspanning. Dit model heeft een lage snaarspanning en de snaren zitten wat dichter bij elkaar dan op een gemiddelde folkharp. Deze harp met een typische Latin look heeft een sterke en lichtgewicht carbon zuil en twee uitschuifpoten. 

  Door de uitschuifpoten kan de harp ook eenvoudig staand bespeeld worden. De harp heeft een volle en overtuigende klank.

  Klankvoorbeeld:

 11. Dusty Strings FH34S

  De Dusty Strings FH34S is een mooie harp met een mooie heldere klank en stevige bassen. De achterkant van de klankkast is ronder dan de FH34. Daardoor speelt de harp comfortabeler speelt en kan je met je rechter arm gemakkelijker rond de klankkast kan buigenom de lagere tonen te spelen. Er is keuze tussen nylon of darmsnaren. De FH34S wordt gebouwd in diverse zorgvuldig geselecteerde hardhoutsoorten. Inclusief een transporthoes, pootjesset en stemsleutel. 

   

   

Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Spotlight

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
04 okt 2022
t/m
15 okt 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 4 oktober tot en met 15 oktober 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 november 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 19 november komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl