Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Garantie

De volgende garantie bepalingen gelden voor onze harpen. De leverancier van het specifieke merk harpen geeft voor de genoemde periode garantie aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie. Zaken die niet onder de garantie vallen zijn:

  • Problemen als gevolg van verkeerd gebruik of beschadigingen door omvallen of stoten; 

  • Schade ontstaan door het blootstellen van de harp aan extreme temperaturen; 

  • Normaal voorkomende snaarbreuk. 

De garantie gaat in op de datum van aankoop of aanvang huur/huurkoop. Het is aan te raden harpen te verzekeren tegen schade die niet onder de garantie valt.

  

 

Lyon & Healy

Lyon & Healy harpen garandeert de oorspronkelijke koper dat een harp vrij is van defecten in materiaal en vakmanschap, bij normaal gebruik en onderhoud, voor een periode van twee jaar voor hakenharpen, 3 jaar voor de Chicago Petite 40 en 5 jaar voor alle andere pedaalharpen vanaf de oorspronkelijke datum van aankoop.

Deze garantie is beperkt tot het repareren of vervangen van de harp bij L&H in Chicago, of een aangewezen servicecenter, indien zij binnen de genoemde termijn wordt geretourneerd door de oorspronkelijke koper. De koper betaalt alle benodigde verzendkosten voor retournering aan de winkel of het servicecenter. De garantie geldt alleen als L&H na onderzoek overtuigd is dat de harp defect was op het moment van aankoop.

In een dergelijk geval zal L&H repareren of, naar hun keuze, vervangen en terugsturen zonder kosten, met uitzondering van de verzendkosten, naar de oorspronkelijke koper. Uitdrukkelijk uitgesloten in deze garantie zijn: snaren, lak, krimpsheurtjes in het hout, regulier benodigd onderhoud zoals stemmen en reguleren, normale slijtage, en eventuele beschadiging van de harp tijdens het transport of als gevolg van slechte verzorging of behandeling, wijziging, misbruik of een ongeluk.

Dusty Strings

Op het model Ravenna wordt na aankoop 2 jaar garantie gegeven en op alle andere modellen van Dusty Strings wordt 5 jaar garantie gegeven aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie. Als zich een probleem voordoet dat onder de garantie valt zal de harp kosteloos gerepareerd of vervangen worden. De eventuele vervoerskosten van en naar Dusty Strings in Amerika zijn voor de eigenaar van de harp. Mocht zich een probleem voordoen dat onder de garantie valt, zal De Zingende Snaar Harpen in eerste instantie uw probleem oplossen. Bij complexe problemen zal in overleg met Dusty Strings de hulp ingeroepen worden van een gespecialiseerde harpreparateur. 

 

Salvi

Salvi geeft 3 jaar garantie op zijn haakjesharpen en 5 jaar garantie op zijn pedaalharpen. Garantie formulier met voorwaarden wordt meegegeven bij aankoop van de harp.

  

Starfish

Op Starfish harpen wordt 5 jaar garantie gegeven aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie.

 

Silver Spear

Op alle Silver Spear harpen wordt 2 jaar garantie gegeven aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie.

 

Weissgerber

Pepe Weissgerber geeft 3 jaar garantie op zijn harpen, snaarbreuk uitgesloten.  

 

Killarney

Killarney geeft 5 jaar garantie op zijn harpen, snaarbreuk uitgesloten.  

 

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
25 jan 2022
t/m
05 feb 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 25 januari tot en met 5 februari 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 februari 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 19 februari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl