Garantie

De volgende garantie bepalingen gelden voor onze harpen. De leverancier van het specifieke merk harpen geeft voor de genoemde periode garantie aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie. Zaken die niet onder de garantie vallen zijn:

  • Problemen als gevolg van verkeerd gebruik of beschadigingen door omvallen of stoten; 

  • Schade ontstaan door het blootstellen van de harp aan extreme temperaturen; 

  • Normaal voorkomende snaarbreuk. 

De garantie gaat in op de datum van aankoop of aanvang huur/huurkoop. Het is aan te raden harpen te verzekeren tegen schade die niet onder de garantie valt.

  

 

Lyon & Healy

Lyon & Healy harpen garandeert de oorspronkelijke koper dat een harp vrij is van defecten in materiaal en vakmanschap, bij normaal gebruik en onderhoud, voor een periode van twee jaar voor hakenharpen, 3 jaar voor de Chicago Petite 40 en 5 jaar voor alle andere pedaalharpen vanaf de oorspronkelijke datum van aankoop.

Deze garantie is beperkt tot het repareren of vervangen van de harp bij L&H in Chicago, of een aangewezen servicecenter, indien zij binnen de genoemde termijn wordt geretourneerd door de oorspronkelijke koper. De koper betaalt alle benodigde verzendkosten voor retournering aan de winkel of het servicecenter. De garantie geldt alleen als L&H na onderzoek overtuigd is dat de harp defect was op het moment van aankoop.

In een dergelijk geval zal L&H repareren of, naar hun keuze, vervangen en terugsturen zonder kosten, met uitzondering van de verzendkosten, naar de oorspronkelijke koper. Uitdrukkelijk uitgesloten in deze garantie zijn: snaren, lak, krimpsheurtjes in het hout, regulier benodigd onderhoud zoals stemmen en reguleren, normale slijtage, en eventuele beschadiging van de harp tijdens het transport of als gevolg van slechte verzorging of behandeling, wijziging, misbruik of een ongeluk.

Dusty Strings

Op het model Ravenna wordt na aankoop 2 jaar garantie gegeven en op alle andere modellen van Dusty Strings wordt 5 jaar garantie gegeven aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie. Als zich een probleem voordoet dat onder de garantie valt zal de harp kosteloos gerepareerd of vervangen worden. De eventuele vervoerskosten van en naar Dusty Strings in Amerika zijn voor de eigenaar van de harp. Mocht zich een probleem voordoen dat onder de garantie valt, zal De Zingende Snaar Harpen in eerste instantie uw probleem oplossen. Bij complexe problemen zal in overleg met Dusty Strings de hulp ingeroepen worden van een gespecialiseerde harpreparateur. 

 

Salvi

Salvi geeft 3 jaar garantie op zijn haakjesharpen en 5 jaar garantie op zijn pedaalharpen. Garantie formulier met voorwaarden wordt meegegeven bij aankoop van de harp.

  

Starfish

Op Starfish harpen wordt 5 jaar garantie gegeven aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie.

 

Silver Spear

Op alle Silver Spear harpen wordt 2 jaar garantie gegeven aan de eerste eigenaar op defecten in materialen en op de constructie.

 

Weissgerber

Pepe Weissgerber geeft 3 jaar garantie op zijn harpen, snaarbreuk uitgesloten.  

 

Killarney

Killarney geeft 5 jaar garantie op zijn harpen, snaarbreuk uitgesloten.  

 

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

  • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
  • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
  • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.