Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Een nieuwe harp of dulcimer huren met optie tot koop

De Zingende Snaar Harpen biedt haar klanten de mogelijkheid om voor een periode van maximaal twee jaar een harp of hammered dulcimer te huren. Huren is de ideale oplossing om eerst een periode een instrument uit te proberen voordat u tot aanschaf over gaat.

Een huurovereenkomst wordt minimaal voor een periode van 6 maanden aangegaan. Na deze eerste zes maanden wordt automatisch de overeenkomst steeds met drie maanden verlengd tot maximaal twee jaar. Wilt u de overeenkomst beëindigen, dan brengt u het gehuurde instrument voor de datum waarop de overeenkomst met een kwartaal wordt verlengd, naar ons retour.

Wij verhuren de onderstaande harpen en hammered dulcimers inclusief een transporthoes zolang de voorraad strekt.

 

Wat kost de huur per maand?

Type harp

Aantal snaren

Huur per maand

Hummingbird 20 20 nylon € 15,-
     
Dusty Strings Ravenna 26 26 nylon € 30,-
Dusty Strings Allegro 26 26 nylon € 40,-
Dusty Strings Ravenna 34 34 nylon € 50,-
Dusty Strings Boulevard 34 darm € 55,-
Dusty Strings Crescendo 34 34 nylon € 60,-
Dusty Strings Crescendo 34 34 darm € 65,-
     
Salvi Juno 27 27 silkgut € 30,-
Salvi Mia  34 silkgut € 45,-
Salvi Mia 34 darm € 50,-
Salvi Titan 38 silkgut € 50,-
Salvi Titan 38 darm € 55,-
Salvi Gaia 38 darm € 55,-
Salvi Una 38 silkgut € 60,-
     
Lyon&Healy Drake 34 carbon € 50,-
Lyon&Healy Ogden 34 darm € 55,-
Lyon&Healy Troubadour VI 36 darm € 65,-
     
 
Type Hammered Dulcimer Huur per maand
Dusty Strings Prelude € 20,-
Dusty Strings Ouverture € 25,-

 

Als u besluit om de huurharp aan te kopen, dan betalen wij u een deel van de betaalde huur terug volgens het volgende systeem:

  • Aankoop binnen een half jaar na aanvang huurovereenkomst: 100% betaalde huur retour
  • Aankoop binnen 1 jaar na aanvang huurovereenkomst 50% betaalde huur retour
  • Aankoop binnen 2 jaar na aanvang huurovereenkomst 25% betaalde huur retour

Borg

Wij rekenen een bedrag aan borg ter waarde van eenderde deel van de verkoopwaarde van de harp inclusief accessoires. Wanneer u het gehuurde instrument onbeschadigd retour brengt storten wij de borgstelling terug op uw rekening. Als u besluit tot aankoop van de huurharp, dan wordt het betaalde bedrag aan borg op de verkoopfactuur in mindering gebracht.

Hoe worden de huurgelden betaald?

Bij het ophalen van de huurharp betaalt u het eerste kwartaal huur en de borg. U kunt bij voorkeur betalen bij onze pin automaat. Voor de overige kwartalen gedurende de huurperiode machtigt u De Zingende Snaar Harpen om de huurgelden automatisch van uw bankrekening af te schrijven aan het begin van ieder kwartaal.

Transporthoes

Wij geven bij iedere verhuur harp een transporthoes mee. Zo kunt u de harp veilig vervoeren. Als u in een later stadium de huurharp wil kopen, dan bent u niet verplicht om ook de transporthoes te kopen. De hoes mag u ook terug brengen.

Onderhoud en reparaties aan het gehuurde instrument

Reparaties aan het instrument mogen alleen door De Zingende Snaar Harpen worden uitgevoerd. Of een reparatie noodzakelijk is, wordt door De Zingende Snaar Harpen bepaald. Het normale onderhoud, zoals het vervangen van gebroken snaren wordt door de huurder zelf en op kosten van de huurder gedaan. Huurder dient voor het vervangen van snaren de juiste snaren te gebruiken. Deze snaren zijn bij De Zingende Snaar Harpen verkrijgbaar. Schades en reparaties die nodig zijn door schuld van de huurder moeten door de huurder worden betaald.

Wie kunnen bij ons huren?

Alle aan ons bekende klanten kunnen bij ons een harp huren. Aan nieuwe, aan ons nog niet bekende klanten vragen wij zich te legitimeren en hun naam en adres gegevens door te geven. Wij behouden ons het recht toe zonder opgaaf van redenen een huurcontract niet aan te gaan.

 

Als u nog vragen heeft over het bovenstaande kunt u contact opnemen met De Zingende Snaar Harpen, telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0317-769134 (woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag).

 

Misschien dat u een antwoordapparaat treft, maar dan bellen wij zo spoedig mogelijk terug als u uw telefoonnummer in spreekt.

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
25 jan 2022
t/m
05 feb 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 25 januari tot en met 5 februari 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 februari 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 feb 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 19 februari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl