Cater, Kathryn
My Gallery

Waardering:
100% of 100
€ 16,50
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cater, Kathryn - My Gallery
Uw waardering
Klantenreviews
100%
1  review
 1. Gereviewd door

  Gepost op

  Waardering
  100%
  Tof boek!
  Een heerlijk boek vol met kleurrijke composities die allemaal een heel eigen stijl hebben. Wanneer je op een leuke manier diverse typische harptechnieken wilt oefenen, kun je met dit boek mooi uit de voeten.
Omschrijving

Een boek vol met prachtige muziek van Kathryn, dit boek mag niet in je collectie missen. De liedjes in dit boek behoren tot Kathryn's favorieten. Kathryn heeft er haar best op gedaan om het aantal haakjes of pedaalwisselingen tot een minimum te beperken. Zo kun je zonder poespas het hele boek achter elkaar door spelen, waarbij je het gevoel krijgt alsof je langs een galerij van mooie schilderijen wandelt. Binnen de stukken zelf zijn geen haakjeswisselingen! Er worden aanwijzingen gegeven, zodat je de stukjes ook op een harp met 30 snaren kunt spelen. Kathryn hoopt dat ook jij je gevoel in deze stukjes wilt leggen.
De titels zijn: Dying Tree, Morning River, Blackberry Winter, Garden Psalm, Crazy Quilt, Whoo Cat, Skyescraper, Alone on the Range en FIRE!
Geschikt voor spelers van gemiddeld niveau van alle leeftijden. De stukjes zijn niet moeilijk, maar vormen samen zowel in ritme als in melodie een mooi geheel. 
36 pagina's.

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistCater, Kathryn
Weight150.000000
Geschikt voorHakenharp, Pedaalharp
RubriekSolo
Geluidsvoorbeelden
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
26 sep 2023
t/m
07 okt 2023
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 26 september tot en met 7 oktober 2023 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.