Woods, Sylvia
Music from Disney FROZEN

€ 17,00
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woods, Sylvia - Music from Disney FROZEN
Uw waardering
Omschrijving

3 mooie stukken uit de Disney animatiefilm FROZEN. De film won de 2014 Academy Award Oscar voor beste animatiefilm. Vingerzettingen, liedteksten, akkoordsymbolen, en de haakjes/pedaal markeringen zijn inbegrepen. 12 bladzijden muziek.

Do You Want to Build a Snowman? en Let It Go zijn niet zo eenvoudig te spelen door het grote aantal haakjeswijzigingen. Maar als je van deze muziek houdt, is het een geweldige manier om het werken met haakjes goed te oefenen! 

'Let It Go' won de 2014 Academy Award Oscar voor Best Original Song, en het is nu al een klassieker geworden. Sylvia's arrangement telt 6 pagina's en is voor gemiddeld niveau harp spelers. Het is in de toonsoort B mineur (2 kruizen) met tal van C, F en G haakjeswijzigingen.

Do You Want to Build a Snowman? - Anna zingt dit weemoedige lied aan Elsa door een gesloten deur gedurende hun kindertijd. Sylvia's arrangement over 4 pagina's is ook voor de gemiddeld niveau speler en in B mineur, met tal van C, G en A haakjeswijzigingen. Op een gegeven moment in het stuk wordt met een vinger op het klankbord getikt om een tikkende klok na te bootsen.

Heimr Árnadalr - Je zal waarschijnlijk niet dit stuk herkennen uit de film, maar een koor zong dit in de IJslandse taal tijdens Elsa's kroning. Het is een van de mooiste stukken die Sylvia in een lange tijd heeft gearrangeerd. Al is het misschien niet direct herkenbaar, het is het zeker waard om dit stuk te leren. Het is in de toonsoort G (1 kruis) met slechts 1 haakjeswijziging die makkelijk te maken is. Voor gevorderde beginners. De IJslandse teksten en hun fonetische equivalenten staan in de muziek, en een Engels vertaling vind je aan het einde. 2 pagina's. Dit prachtige, trage nummer met weelderig klinkende akkoorden kan worden gebruikt voor in de kerk, bij meditatie, en vele andere gelegenheden.

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistWoods, Sylvia
Weight65.000000
Geschikt voorHakenharp, Pedaalharp
RubriekSolo, Harp met zang
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
02 jun 2023
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op vrijdag 2 juni 2023 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
17 jun 2023
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 17 juni komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
26 sep 2023
t/m
07 okt 2023
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 26 september tot en met 7 oktober 2023 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.