Starfish Glencoe (34)

Waardering:
100% of 100

Starfish uit Schotland staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande harpen. Wij zijn dan ook trots dat wij deze mooie harp in onze winkel mogen verkopen. De Glencoe is de meest populaire Starfish harp. Met haar elegante ontwerp, rijke, heldere klank en groot volume is de Glencoe de harpkeuze van diverse internationale beroemdheden. 

De harp is bespannen met folk darm snaren. De bassnaren hebben een metaalkern, omwonden met nikkel. De afstand tussen de snaren is iets minder groot dan bij een concertharp. Daardoor is het gemakkelijker om snel te spelen. De harp is voorzien van Camac haakjes.  

Voor de bouw worden zorgvuldig geselecteerde stukken hardhout gebruikt. U kunt kiezen uit Amerikaans donker walnoot of Amerikaans kersen. De ergonomisch gevormde klankkast is uit 11 massief houten delen opgebouwd. Het klankbord is gemaakt van de fijnste Beierse sparren.  

In plaats van afzonderlijke losse pootjes, heeft de harp een basis met rubberen voetjes, waardoor de harp zeer stabiel staat. 

Voor eventuele verhoging heeft Starfish aluminium standaards. De Starfish harpen zijn voorbereid voor bevestiging op de standaard. De harp wordt geleverd met een rubberen stemsleutel. 

Op de website 'YouTube' vindt u mooie opnamen van de harpiste Catriona McKay, samen met violist Chris Stout en het Rachel Hair Trio, waarbij u een goede indruk krijgt van de klank van de Glencoe. 

Catriona McKay en Chris Stout

The Rachel Hair Trio

 Kenmerken:

 • 34 snaren
 • bereik: van 1e octaaf A tot 6e octaaf C
 • snaren: folk darm met omwonden metalen bassen
 • hoogte: 117 cm
 • gewicht: 10,5 kg
 • Camac halvetoonhaakjes
 • inclusief transporthoes
Klantenreviews
100%
1  review
 1. Gereviewd door

  Gepost op

  Waardering
  100%
  Grote klank voor kleine handen
  Ik ben al een paar jaar in het bezit van de Starfish Glencoe en ik ben er heel tevreden over. Ik ben heel klein en heb kleine handen, maar door de kleinere snaarafstand kan ik toch lang achter elkaar spelen zonder last te krijgen van zere handen. In de winkel werd ik al verliefd op de klank. Prachtig helder maar niet te zoet. Doordat de klankkast is gebouwd in facetten kunnen je armen er heel makkelijk omheen.
  Dit is echt de ideale harp voor mij en voor alle kleine mensen die graag een harp willen met een mooie, grote klank.
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Starfish Glencoe (34)
Uw waardering
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

 • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
 • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
 • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.