Rabens, Julietta
Rabens, Julietta Anne - Plucky Bunny's Harp Adventures - Book Three

€ 16,50
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rabens, Julietta Anne - Plucky Bunny's Harp Adventures - Book Three
Uw waardering
Omschrijving

"Plucky Bunny's Harp Adventures" is de perfecte serie voor beginnende harplessen. Het is bij uitstek geschikt voor kleuters tot en met vroege basisschoolleerlingen, en behandelt onderwerpen op beginnersniveau in techniek en muziektheorie. Elk boek bevat vingeroefeningen, kinderliedjes met teksten, leuke lessen muziektheorie en werkbladen, en zelfs enkele compositieprojecten!

Boek 1 bevat voorleesmateriaal om aan ritme- en snaarnamen te wennen voordat ze te snel naar de notenbalk gaan. Het einde van boek 1 en boek 2 bevatten nootnamen in sommige nootkoppen, die aan het einde van boek 3 geleidelijk worden verwijderd. Hierdoor kan de student elke week meer stukken spelen die comfortabel zijn om te lezen en elke keer correct te spelen. Voor extra versterking van het lezen van noten, bekijk "Plucky Bunny's Silly Staff Songs", om daarmee evetueel boek 3 te begeleiden.

Tegen het einde van boek 3 kunnen studenten lezen van de grote notenbalk, spelen met alle vier de vingers die nodig zijn voor harptechniek, en hebben geleerd over drieklanken, inversies, majeurtoonladders en generieke intervalnamen. Deze serie kan worden gebruikt als een basisset voordat je met een andere harpmethode begint.

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistRabens, Julietta
Weight266.000000
Geschikt voorHakenharp
RubriekLesmethode
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
02 jun 2023
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op vrijdag 2 juni 2023 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
17 jun 2023
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 17 juni komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
26 sep 2023
t/m
07 okt 2023
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 26 september tot en met 7 oktober 2023 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.