Privacyverklaring

Harpwinkel De Zingende Snaar, gevestigd aan Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

https://www.zingendesnaar.nl
info@zingendesnaar.nl
Kon. Elisabethplantsoen 5a 3911 KT Rhenen
+31317 769134

  

Privacyverklaring  

Wij respecteren de privacy van bezoekers van onze Website en in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Ons beleid hierin is in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Dit beleid houdt onder meer in dat wij persoonlijke informatie die ons verschaft wordt, vertrouwelijk behandelen. Voor meer informatie over de bescherming van persoonsgegevens, kun je terecht op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Harpwinkel De Zingende Snaar verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Locatiegegevens
- Bankrekeningnummer
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

  

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Harpwinkel De Zingende Snaar verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  

Geautomatiseerde besluitvorming

Harpwinkel De Zingende Snaar neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Harpwinkel De Zingende Snaar) tussen zit. 

  

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Harpwinkel De Zingende Snaar bewaart uw persoonsgegevens voor een periode in overeenstemming met de geldende wetgeving.

  

Delen van persoonsgegevens met derden

Harpwinkel De Zingende Snaar verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

  

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Harpwinkel De Zingende Snaar gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

  

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Harpwinkel De Zingende Snaar en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@zingendesnaar.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Harpwinkel De Zingende Snaar wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Harpwinkel De Zingende Snaar neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@zingendesnaar.nl

 

Wijzigingen

Mocht deze privacyverklaring wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de privacyverklaring van www.zingendesnaar.nl op deze pagina.

Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
01 feb 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 1 februari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

  • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
  • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
  • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.