Pampuch, Christoph
Harpa Mundi 17- Last Rose of Summer

€ 13,00
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pampuch, Christoph - Harpa Mundi 17- Last Rose of Summer
Uw waardering
Omschrijving

John Franklin
De erfenis van deze harpist leeft voort in deze prachtige melodieën. Zoals vroeger de barden zongen over heldendaden van de legendarische koningen van Ierland, vertellen deze nummers uit de negentiende eeuw over de opstanden van het Ierse volk tegen de Britse bezetters. Maar het voegt iets nieuws toe: niet alleen helden en koningen komen aan bod, ook de gevoelens van boeren en herders, hun liefde en hun pijnlijke afscheid.

Christoph heeft deze ballads gearrangeerd in toonsoorten die goed te zingen zijn. De bas hand speelt begeleidingspatronen zoals ook gedaan wordt in "Blaue Diamanten" De melodie hand verrijkt de melodische lijn met arpeggio's, maar dat kan ter vereenvoudiging ook worden weggelaten.

Op de laatste pagina staan voorbeelden van patronen, om het zingen te begeleiden, zoals we dat kennen van gitaar. De akkoordsymbolen die je daarbij kunt gebruiken staan aangegeven in de muziek. De solo-versie kun je dan gebruiken als intro, eind of tussenstuk. Verder begeleid je de zang met de begeleidende patronen.

Titels:

Cailín Deas Crúite na Mbó, The Water is wide, The Dawning of the Day, Boulavogue, The last Rose of Summer, Ten Thousand Miles, The Star of the County Down, Caoine Cill Chais, Will Ye go Lassie go, The Snow it melts the soonest, The Meeting of the Waters, My gentle Harp, I wish I was in England. 

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistPampuch, Christoph
Weight62.000000
Geschikt voorHakenharp
RubriekSolo
Geluidsvoorbeelden
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
04 okt 2022
t/m
15 okt 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 4 oktober tot en met 15 oktober 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 november 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 19 november komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl