Pampuch, Christoph
Harpa Mundi 28 - Der Komet

€ 13,50
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pampuch, Christoph - Harpa Mundi 28 - Der Komet
Uw waardering
Omschrijving

Zoals een zon wordt omringd door zijn planeten, draait een melodie om zijn begeleidingssystemen. De puur harmonische basisfunctie van de drieklank (soms een viervoud of zelfs een vijfvoud met extra tonen) wordt door de structuur van een begeleidingssysteem gevormd tot zijn ritmische energie en klankkleur. Er zijn veel begeleidingssystemen: eenvoudige bassen, gegroepeerd in pulserende, stuwende basoctaven, de "Alberti bas" (ook wel "harpbas" genoemd) of de bas met nasleep, die diepe bassen samenbrengt met scherpe akkoordtonen - de mogelijkheden zijn zo eindeloos als het universum. Deze compositie experimenteert met verschillende begeleidingssystemen en onderzoekt hoe het voelt om melodie en begeleiding te combineren.

Titels: Kometen-Thema 1; Merkur, der glühende Denker; Venus, die liebliche Tänzerin; Der Komet tanzt; Erde, meeresblau and wolkenweiß; Sternenstaub in den Wolken; Kometen-Thema 2; Mars, der rostige Krieger; Der Komet ist traurig; Jupiter, der rotblonde Partylöwe; Die Ringe des Saturn; Kometen-Thema 3; Uranus, der eisige Zauberer; Das Stern-Phone; Neptuns tiefblaues Geheimnis; Kometen-Thema 4.

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistPampuch, Christoph
Weight61.000000
Geschikt voorHakenharp, Pedaalharp
RubriekSolo
Geluidsvoorbeelden
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
06 feb 2024
t/m
11 feb 2024
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 6 februari tot en met 11 februari 2024 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 275 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 400 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.