Kox-Schindelin, Anne
Film Tunes for Harp

€ 17,50
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kox-Schindelin, Anne - Film Tunes for Harp
Uw waardering
Omschrijving

Is het mogelijk om hedendaagse muziek op een traditioneel instrument als de harp te spelen? Jazeker! De harpiste en harpdocent Anne Kox-Schindelin heeft 14 populaire titels uit de filmmuziek van de afgelopen decennia bewerkt. De arrangementen zijn geschikt voor haakjesharp met minstens 34 snaren, maar ze kunnen natuurlijk ook uitstekend op pedaalharp.

Titels: And Then I Kissed Him [Hans Zimmer]; Everybody Hurts [R.E.M.]; Game Of Thrones [Ramin Djawadi]; May it Be [Enya]; (Somewhere) Over The Rainbow [Harold Arlen]; Primavera [Ludovico Einaudi]; Theme from Schindler’s List [John Williams]; Skyfall; The Sound Of Silence [Paul Simon]; The Godfather (Love Theme) [Nino Rota]; A Thousand Years [David Hodges/Christina Perri]; When You Say Nothing At All [Don Schlitz/Paul Overstreet]; Where Do I Begin (Love Theme) [Francis Lai].

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistKox-Schindelin, Anne
Weight160.000000
Geschikt voorHakenharp, Pedaalharp
RubriekSolo
Geluidsvoorbeelden
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
02 jun 2023
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op vrijdag 2 juni 2023 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
17 jun 2023
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 17 juni komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
26 sep 2023
t/m
07 okt 2023
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 26 september tot en met 7 oktober 2023 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.