Heartland Harps Infinity 36

De Infinity 36 van Heartland Harps is de ultieme harp voor reizigers. Hij kan echt overal mee naar toe, zelfs in situaties waar andere harpen kapot gaan, zoals extreme hitte, kou of vocht. Omdat het koolstofvezelmateriaal niet krimpt en uitzet zoals hout, blijft de Infinity veel beter op toon dan de meeste harpen. Je kan de harp ook in een warme auto laten liggen of buiten gaan spelen in de regen. 

De Infinity 36 is ook ideaal voor mensen die om gezondheidsredenen een lichtgewicht harp nodig hebben. Spelers met slechte rug of soortgelijke kwalen en die moeite hebben om een ​​gewone harp te spelen, zullen merken dat de Infinity 36 licht genoeg is om gemakkelijk te worden gespeeld. Het kan zelfs in bed worden gespeeld! 

De standaard Infinity 36 wordt geleverd met een blanke glanslakafwerking die het koolstofvezelweefsel daaronder laat zien. U kunt uw Infinity 36 harp tegen meerprijs in elke gewenste kleur bestellen. De haken, stempinnen, brugpinnen en eyelets zijn allemaal prachtig verguld. Daardoor voegen ze extra klasse toe maar het beschermt ook tegen aanslag en roest.

De standaard Infinity 36 wordt geleverd met een uitschuifbare poot, volledige set Truitt-haken, verguld hardware, bevestigingen voor een draagband en de draagband zelf, een ergonomische stemsleutel met rubbercoating en een draagtas. Een optionele Fishman-pick-up kan ook worden geïnstalleerd.

Uw Infinity 36 wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt. Neem contact met ons op om uw keuze van afwerking en geschatte levertijd te bespreken.Kenmerken van de Infinity 36:

 • Bereik 36 snaren (C1-C6) .
 • Hoogte 105 cm. Met een uitschuifbare poot van 73 cm volledig uitgeschoven is de harp 160 cm hoog.
 • Gewicht 3,6 kg!
 • Afwerking: blanke glanslak, optioneel in allerlei kleuren of in hout-look.Inclusief:

 • Uitschuifbare poot van 73 cm
 • Stevige transporthoes
 • Stemsleutel
 • draagband
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heartland Harps Infinity 36
Uw waardering
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

 • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
 • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
 • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.