Starfish Harps

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Starfish Glenelle (34)

  De Starfish Glenelle is een lichtere versie van de populaire Glencoe. Zeer licht en draagbaar met een bijzonder goede klank. In combinatie met de Starfish lichtgewicht hardcase voldoet de Glenelle aan de afmetingen en gewicht voor 1 stuks vliegtuigbagage: 19,5 kg. 

  Het elegante ontwerp, de rijke, heldere klank en groot volume van de Glencoe zijn ook in de Glenelle aanwezig. De Glenelle klinkt misschien zelfs nog wat mooier dan de Glencoe.

  De harp heeft folk darm snaren. De bassnaren hebben een metaalkern, omwonden met nikkel. De afstand tussen de snaren is iets minder groot dan bij een concertharp. Daardoor is het gemakkelijker om snel te spelen. De harp is voorzien van Camac haakjes.  

  U kunt kiezen uit Amerikaans donker walnoot of Amerikaans kersen. De is uit 11 massief houten delen opgebouwd. De harp wordt geleverd met een rubberen stemsleutel. Gewicht: 8,5 kg. Ergonomisch gevormde klankkast. Inclusief transporthoes.

 2. Starfish Glencoe (34)

  De Glencoe is de meest populaire Starfish harp. Met haar elegante ontwerp, rijke, heldere klank en groot volume is de Glencoe de harpkeuze van diverse internationale beroemdheden. De harp is bespannen met folk darm snaren. De bassnaren hebben een metaalkern, omwonden met nikkel. De afstand tussen de snaren is iets minder groot dan bij een concertharp. Daardoor is het gemakkelijker om snel te spelen. De harp is voorzien van Camac haakjes.  

  De harp is uitgevoerd in Amerikaans donker walnoot of Amerikaans kersen. De harp wordt geleverd inclusief transporthoes en een rubberen stemsleutel. 

 3. Starfish Mamore (37)

  De Mamore is de grootste Starfish harp met 37 snaren (folk darm). Een mooie, degelijk gebouwde Keltische harp met een rijke klank en veel volume. Door de 37 snaren heeft de Mamore een groter bereik dan de meeste Keltische harpen (tot aan de lage G!). De harp is bespannen met folk darm snaren. De bassnaren hebben een metaalkern, omwonden met nikkel. De afstand tussen de snaren is iets minder groot dan bij een concertharp. Daardoor is het gemakkelijker om snel te spelen. De harp is voorzien van Delacour of Camac haakjes. U kunt kiezen uit Amerikaans donker walnoot, Amerikaans kersen of esdoorn. De klankkast is ergonomisch gevormd. De harp wordt geleverd inclusief transporthoes en een rubberen stemsleutel. 

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
11 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 11 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
18 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op 18 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Deze dag zit al helemaal vol, een afspraak maken is niet meer mogelijk.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.