Silver Spear Harps

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Silver Spear Clare (19)
    Een prachtig 19-snarig harpje model Clare van Silver Spear. Het harpje heeft een historische vormgeving en de daarbij behorende mooie klank. Het weegt bijna niets, ongeveer 2 kilo. Het harpje heeft standaard geen haakjes, u hoeft slechts een paar snaren om te stemmen als u in een andere toonsoort wil spelen. Bij het harpje kan een eenvoudige transporthoes worden gekocht. Het harpje wordt geleverd inclusief stemsleutel.
  2. Silver Spear Camlad 34

    Het model Camlad 34 (met 34 snaren) van de Welsche harpbouwer Jon Letcher is verkrijgbaar in de houtsoorten Sycamore (esdoorn), essen, Europees walnoot en kersen. Het klankbord van de Camlad is van gelamineerd berkenhout, waardoor het minder kwetsbaar voor veranderingen in temperatuur en vochtigheid. De Camlad wordt standaard voorzien van nylon snaren en stalen bassen, maar kan op verzoek ook bespannen worden met darm snaren. De Camlad is voorzien van Camac halve toon haakjes. 

    Inclusief stemsleutel. Een transporthoes kan apart worden bijgekocht. Voor een meerprijs worden goudkleurige, in plaats van zilverkleurige, Camac haakjes geplaatst.

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
11 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 11 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
18 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op 18 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Deze dag zit al helemaal vol, een afspraak maken is niet meer mogelijk.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.