Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Starfish

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Starfish Glenelle (34)

  De Starfish Glenelle is een lichtere versie van de populaire Glencoe. Zeer licht en draagbaar met een bijzonder goede klank. In combinatie met de Starfish lichtgewicht hardcase voldoet de Glenelle aan de afmetingen en gewicht voor 1 stuks vliegtuigbagage: 19,5 kg. 

  Het elegante ontwerp, de rijke, heldere klank en groot volume van de Glencoe zijn ook in de Glenelle aanwezig. De Glenelle klinkt misschien zelfs nog wat mooier dan de Glencoe.

  De harp heeft folk darm snaren. De bassnaren hebben een metaalkern, omwonden met nikkel. De afstand tussen de snaren is iets minder groot dan bij een concertharp. Daardoor is het gemakkelijker om snel te spelen. De harp is voorzien van Camac haakjes.  

  U kunt kiezen uit Amerikaans donker walnoot of Amerikaans kersen. De is uit 11 massief houten delen opgebouwd. De harp wordt geleverd met een rubberen stemsleutel. Gewicht: 8,5 kg. Ergonomisch gevormde klankkast. Inclusief transporthoes.

 2. Starfish Glencoe (34)

  De Glencoe is de meest populaire Starfish harp. Met haar elegante ontwerp, rijke, heldere klank en groot volume is de Glencoe de harpkeuze van diverse internationale beroemdheden. De harp is bespannen met folk darm snaren. De bassnaren hebben een metaalkern, omwonden met nikkel. De afstand tussen de snaren is iets minder groot dan bij een concertharp. Daardoor is het gemakkelijker om snel te spelen. De harp is voorzien van Camac haakjes.  

  De harp is uitgevoerd in Amerikaans donker walnoot of Amerikaans kersen. De harp wordt geleverd inclusief transporthoes en een rubberen stemsleutel. 

 3. Starfish Mamore (37)

  De Mamore is de grootste Starfish harp met 37 snaren (folk darm). Een mooie, degelijk gebouwde Keltische harp met een rijke klank en veel volume. Door de 37 snaren heeft de Mamore een groter bereik dan de meeste Keltische harpen (tot aan de lage G!). De harp is bespannen met folk darm snaren. De bassnaren hebben een metaalkern, omwonden met nikkel. De afstand tussen de snaren is iets minder groot dan bij een concertharp. Daardoor is het gemakkelijker om snel te spelen. De harp is voorzien van Delacour of Camac haakjes. U kunt kiezen uit Amerikaans donker walnoot, Amerikaans kersen of esdoorn. De klankkast is ergonomisch gevormd. De harp wordt geleverd inclusief transporthoes en een rubberen stemsleutel. 

Tonen als Lijst Foto-tabel

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
07 nov 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 7 november komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
09 dec 2020
t/m
19 dec 2020
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 9 tot en met 19 december 2020 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.