Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Silver Spear

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Silver Spear Clare (19)

  Een prachtig 19-snarig harpje model Clare van Silver Spear. Het harpje heeft een historische vormgeving en de daarbij behorende mooie klank. Het weegt bijna niets, ongeveer 2 kilo. Het harpje heeft standaard geen haakjes, u hoeft slechts een paar snaren om te stemmen als u in een andere toonsoort wil spelen. Bij het harpje kan een eenvoudige transporthoes worden gekocht. Het harpje wordt geleverd inclusief stemsleutel.

  Klankvoorbeeld:

 2. Silver Spear Camlad 34

  Het model Camlad 34 (met 34 snaren) van de Welsche harpbouwer Jon Letcher is verkrijgbaar in de houtsoorten Sycamore (esdoorn), essen, Europees walnoot en kersen. Het klankbord van de Camlad is van gelamineerd berkenhout, waardoor het minder kwetsbaar voor veranderingen in temperatuur en vochtigheid. De Camlad wordt standaard voorzien van nylon snaren en stalen bassen, maar kan op verzoek ook bespannen worden met darm snaren. De Camlad is voorzien van Camac halve toon haakjes. 

  Inclusief stemsleutel. Een transporthoes kan apart worden bijgekocht. Voor een meerprijs worden goudkleurige, in plaats van zilverkleurige, Camac haakjes geplaatst.

Tonen als Lijst Foto-tabel

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
23 jan 2021
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op zaterdag 23 januari 2021 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
06 feb 2021
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 6 februari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
02 mrt 2021
t/m
13 mrt 2021
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 2 tot en met 13 maart 2021 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


 • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
 • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

  De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

  U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.