Pedaalharpen

Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Lyon & Healy Chicago CG mahonie

  In onze winkel staat een mooie Lyon&Healy Chicago concert grand extended in mahonie. Een mooie grote pedaalharp met 47 snaren. The harp wordt geleverd met een stofhoes en stemsleutel. 

  € 18.700,00
 2. Lyon & Healy style 100 naturel
  Een schitterende concert grand pedaalharp met een zeer gewild design. De klank is erg mooi. Wij hebben zo'n mooie harp in naturel hout in onze winkel staan. De harp wordt geleverd met een mooie zwarte Lyon&Healy hoes en stemsleutel.
  € 27.000,00
 3. Lyon & Healy style 11 naturel

  Een schitterende harp. De top van de pedaalharpen. In onze winkel staat een Lyon&Healy style 11 naturel. Kom deze harp beslist uitproberen. Bij de harp hoort een zwarte hoes en stemsleutel.

  € 40.500,00
 4. Lyon & Healy style 85 mahonie
  Een fantastische pedaalharp, deze Lyon&Healy style 85. Dit is een concert grand harp met 47 snaren. Een harp met een mooie grote klank. Wij hebben een style 85 in mahonie in onze winkel staan. De harp wordt geleverd met een mooie zwarte Lyon&Healy hoes en stemsleutel.
  € 24.800,00
 5. Salvi Aurora mahonie

  De Salvi Aurora is bij heel veel harpisten een populaire harp. Wij hebben nu een mooie Aurora in mahonie staan. Een concert grand harp met 47 snaren en een volle grote klank. De harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel.

  € 23.500,00
 6. Salvi Daphne 40 mahonie
  De Salvi Daphne 40 is een compacte pedaalharp. De harp heeft de grootte van een Salvi Ana maar heeft heet voordeel van de pedalen. Een ideale harp voor mensen met een niet al te grote auto, jonge talenten die willen overstappen naar een pedaalharp maar nog te klein zijn voor een 47-snarig model of volwassenen die voldoende hebben aan 40 snaren maar het voordeel van de pedalen willen hebben. De harp wordt geleverd met...
  € 10.950,00
 7. Salvi Daphne 47EX mahonie

  De Salvi Daphne 47EX is een zeer populaire harp. Het is een concert grand harp met 47 snaren en een mooie grote klank. We hebben zo'n mooie 47EX in de winkel staan in mahonie. Bij de harp hoort een stofhoes en stemsleutel.

  € 19.200,00
 8. Salvi Daphne 47EX walnoot

  Wat een mooie harp, deze Salvi Daphne 47EX in walnoot. Een mooie grote klank. Een perfecte pedaalharp voor de amateur en de professionele harpist. Het is een 47-snarige concert grand harp. De harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel. Een 3-delige Salvi transporthoes kunt u apart bij de harp kopen.

  € 19.200,00
 9. Salvi Daphne 47S naturel
  De Daphne 47S is een pedaalharp met een volledig bereik van 47 snaren en een recht klankbord. Het is een semi-grand model. Het is een perfecte harp voor iemand die wil overstappen van de haakjesharp naar de pedaalharp. Wij hebben deze Daphne 47S naturel in de winkel staan. Een harp met een mooie klank. De harp wordt geleverd met een blauwe stofhoes en stemsleutel.
  € 14.300,00
 10. Salvi Daphne 47SE walnoot
  De Salvi Daphne 47SE is een semi-grand pedaalharp met een volledig bereik van 47 snaren. Dit model heeft een uitgebouwde klankkast zodat de harp meer volume krijgt bij de bassen. Wij hebben deze Daphne 47SE in walnoot in onze winkel staan. De harp wordt geleverd met een blauwe stofhoes en stemsleutel.
  € 15.400,00
 11. Salvi Diana walnoot
  De Diana is een schitterende concert-grand pedaalharp met 47 snaren. De harp heeft een fantastische klank en ziet er ook heel erg mooi uit met het houtsnijwerk en de klankbord decoratie. Wij hebben een Diana in walnoot in de winkel staan. Bij de harp hoort een mooie rode stofhoes en een stemsleutel.
  € 28.900,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
14 mrt 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 14 maart komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
14 feb 2020
t/m
16 feb 2020
Salvi en Lyon&Healy expositie bij Harpwinkel De Zingende Snaar

Op 14, 15 en 16 februari organiseren wij een Salvi en Lyon&Healy expositie in onze winkel. Deze dagen staan er extra veel harpen, dus dan is er extra veel keuze. Naast de harpen die wij al op voorraad hebben verwachten wij onder andere een Lyon&Healy style 17, een Lyon&Healy Salzedo, een Lyon&Healy style 11, een Lyon&Healy style 100 in het zwart, Lyon&Healy Chicago CG ext. mahonie, Salvi Minerva, Salvi Iris, Salvi Aurora mahonie, Salvi Daphne 47EX. Ook heel veel haakjesharpen zoals de Salvi Ana, Hermes, Una, Gaia, Titan, Mia en de Lyon&Healy Prelude, Troubadour VI en Ogden.

Openingstijden expo:

 • Vrijdag 14 februari 10:30 - 21:00 uur
 • zaterdag 15 februari 9:30 - 17:00 uur
 • zondag 16 februari 12:00 - 17:00 uur

Lokatie: Harpwinkel De Zingende Snaar, Koningin Elisabethplantsoen 5a, 3911 KT Rhenen.

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.