Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Hakenharpen vanaf 34 snaren

Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 41-53 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Salvi Mia naturel silkgut
  Een mooie Salvi Mia in blank hout met silkgut snaren. De harp wordt geleverd met stofhoes, pootjesset en stemsleutel.
  € 2.390,00
 2. Salvi Mia rood silkgut

  Een mooie Salvi Mia in een gezellige rode kleur. Deze harp heeft silkgut snaren. De harp wordt geleverd inclusief stofhoes, pootjesset en stemsleutel.

  € 2.390,00
 3. Salvi Titan mahonie darm

  In onze winkel staat een mooie Salvi Titan mahonie met darm snaren. Bij de harp hoort een stofhoes en stemsleutel.

  € 2.990,00
 4. Salvi Titan mahonie met sikgut snaren

  In onze winkel staat een mooie Salvi Titan in mahonie met silkgut snaren. Deze 38-snarige harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel. Een transporthoes met wieltjes is apart verkrijgbaar.

  € 2.750,00
 5. Salvi Titan naturel silkgut

  Wij hebben deze Salvi Titan naturel met silkgut snaren op voorraad staan. De harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel.

  € 2.750,00
 6. Salvi Una groen silkgut
  In onze winkel staat een mooie Salvi Una in het Iers groen. Een mooie harp door het design en ook de heldere klank door de silkgut snaren. De harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel.
  € 3.790,00
 7. Salvi Una groen special
  De Una special is een zeer mooi beschilderde harp. Mooie heldere klank. 38 snaren (silkgut). Inclusief stofhoes en stemsleutel.
  € 4.950,00
 8. Salvi Una mahonie silkgut
  Deze mahonie Salvi Una wacht op een nieuwe eigenaar die er vele uren plezier van zal gaan hebben. De Salvi Una heeft 38 snaren (silkgut). De harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel.
  € 3.790,00
 9. Salvi Una naturel
  In onze winkel staat een mooie Salvi Una in naturel hout. De silkgut snaren geeft deze harp een mooie grote heldere klank. De harp wordt geleverd met stofhoes en stemsleutel.
  € 3.790,00
 10. Silver Spear Camlad 34 kersen
  Een mooie handgebouwde harp van harpbouwer Jon Letcher uit Engeland. Het is een harp met 34 snaren (nylon) en Camac haakjes. Gebouwd van mooi kersenhout. De harp wordt geleverd met stemsleutel.
  € 3.050,00
 11. Weissgerber 37 kersen
  Deze 37-snarige harp met Camac haakjes van Pepe Weissgerber is gebouwd van heel mooi kersenhout. De harp heeft een klankbord met vogelogen fineer in de kleur cognac, dat past perfect bij het kersenhout. De harp heeft darm snaren en silkwire snaren. De harp wordt geleverd met een stemsleutel. Een transporthoes kunt u apart bijkopen.
  € 4.570,00
 12. Weissgerber 37 walnoot
  Wat een mooie harp is dit. Deze 37-snarige harp is gebouwd van donker Amerikaans walnoot en heeft een bijzonder klankbord van wortelnoten hout. De harp heeft darm en silkwire snaren. De harp wordt geleverd met stemsleutel. Een transporthoes kan u apart verkrijgbaar.
  € 4.570,00
 13. Weissgerber 37 walnoot
  Een bijzonder mooie harp in donker Amerikaans walnoten hout met een speciaal wortelnoten klankbord fineer. Alleen het uiterlijk is al bijna kunst. Daarnaast is de klank ook nog eens overweldigend mooi. Een harp met 37 snaren (darm en silkwire). Bereik van lage G tot hoge A. De harp wordt geleverd met een stemsleutel. De transporthoes is apart bij te kopen.
  € 4.570,00
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 41-53 van 53

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Helaas nog niet helemaal perfect.....
De Zingende Snaar is geopend
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
20 mrt 2020
t/m
20 mei 2020
De Zingende Snaar is geopend

Lieve klanten,

We leven nu in een vreemde wereld. Iedereen is verplicht thuis te blijven met weinig sociale contacten. Wat is er nu nog mooier dan om in deze tijd muziek te maken? Ik woon boven de winkel dus ik kan bestellingen van boeken, snaren en zelfs harpen voortzetten zolang PostNL en de verschillende vervoersbedrijven door blijven werken. Ook de winkel is open, u bent welkom als u gezond bent. We werken graag op afspraak. Ik help u graag door deze saaie periode heen.

 

Met vriendelijke groet,

Jeanette van Nieulande

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in. 

Nieuw
06 mei 2020
t/m
16 mei 2020
Salvi en Lyon&Healy onderhoud en regulatie

De Salvi en Lyon&Healy monteur komt in de periode van 6 t/m 16 mei 2020 naar onze winkel voor het reviseren van harpen. Op 9 en 10 mei zal hij misschien bij het Dutch Harp Festival in Utrecht zijn voor het reviseren van harpen, maar dat is op dit moment nog niet precies bekend. Als u een afspraak wil maken voor het reviseren van uw pedaalharp of haakjesharp kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0317-769134. Het zou fijn zijn als u dan direct het serienummer van uw harp kan doorgeven. Als het om een pedaalharp gaat horen wij ook graag van u of de vilten vernieuwd moeten worden.