Openingstijden en bereikbaarheid van de harp winkel in CoronatijdBekijk

Dusty Strings Anti-Aging Kit

€ 47,50
Niet op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dusty Strings Anti-Aging Kit
Uw waardering
Omschrijving

Het ideale pakket om beschadigingen op je instrument eenvoudig weg te werken. In handig tasje.

Tibet Almond Stick
Deze Magic Stick laat krassen en beschadigingen verdwijnen in de afwerking van uw instrument (of mooie meubels en vloeren), wrijf de Tibet Almond Stick in de kras. Wees niet bang om wat kracht toe te passen om de "magische olie" diep in de krassen te krijgen. Veeg overgebleven olieresten op de lak met de bijgeleverde kunststof doek weg.
Let op: Dit product vult deuken niet op. Het vermindert hun zichtbaarheid door lichte vlekken weg te werken, veroorzaakt door krassen of stoten.

Kunststof doek
Gebruik de doek om vingerafdrukken, stof, druppels en ander in water oplosbaar vuil weg te vegen van uw instrument. Licht vochtig maken van de doek met water kan soms helpen, maar we raden niet aan dat u daadwerkelijk uw instrument nat maakt. U kunt de doek met de hand wassen in de gootsteen met zeep en water en te drogen hangen. Of gewoon wassen met uw kleding zoals een zakdoek.

Borstel
De borstel kan worden gebruikt om stof in moeilijk te bereiken gebieden van een muziekinstrument schoon te maken zoals haakjes, brug pinnen, stempinnen en zelfs tussen de snaren. Werkt ook prima voor hammered dulcimers, gitaren, mandolines, banjo en ukelele! Deze handige borstel haalt vuil, stof en kruimels weg die anders moeilijk weg zijn te krijgen!

Kernmerken
Meer informatie
Weight 122.000000
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
14 sep 2021
t/m
25 sep 2021
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Salvi en Lyon&Healy harp regulatie

Gedurende de periode 14 tot en met 25 september 2021 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1 uur, kosten 125 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
29 okt 2021
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op vrijdag 29 oktober komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
06 nov 2021
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 6 november komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl