Canton, Sabien
Harpologie Intro

€ 13,00
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Canton, Sabien - Harpologie Intro
Uw waardering
Omschrijving

Een avontuurlijke en muzikale reis voor de beginner. Op de route staan héél veel snaren, wonderlijke klanken en de mooiste concerten!
Harpologie intro is bedoeld als introductie op muziek maken en harpspelen. De nadruk ligt op het ontplooien van creativiteit, het leren van het notenschrift en het je eigen maken van de harp. Er is ook aandacht voor praktische zaken. Hoe vervoer je je harp? Hoe moet je zitten? Wat doe je als er een snaar knapt?
Voor kinderen die nog geen noten lezen of hun theorie willen opfrissen komen alle muzikale onderwerpen aan bod: notennamen, ritme, maat, vioolsleutel, rusten, bassleutel, dynamiek en de voortekens. De theorie wordt op speelse wijze herhaald en getest in het onderdeel 'speelgoed'. Iedere les bevat twee voordrachtstukken, waarvan één met play along CD. De tracks zijn gratis te downloaden. De voordrachtstukken zonder CD bevatten een begeleidingspartij voor de docent. Centraal in Harpologie Intro staan de fantasie en creativiteit van de leerling. Want ongeacht niveau, theoretische kennis of motoriek: iedereen heeft verbeelding. In 'Fantasietje Melodietje' wordt elke harpist uitgenodigd zijn eigen muzikaliteit te ontwikkelen.

Titels: 
Het voorgerecht, de toverbal, geklieder in de keuken, brood en spelen,  masterchef, slaapmutsje, de hond in de pot, toetjesbuffet. 

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistCanton, Sabien
Weight122.000000
Geschikt voorHakenharp
RubriekLesmethode
Geluidsvoorbeelden
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Laatste nieuws
Nieuw
10 sep 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 10 september komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
24 sep 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 24 september 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
04 okt 2022
t/m
15 okt 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 4 oktober tot en met 15 oktober 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.