Bruner, Pamela
Play the Harp Beautifully! - level 2

Waardering:
80% of 100
€ 24,00
Op voorraad
Omschrijving

Deel 2 is een gemakkelijk te volgen methode, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe de harp bespeeld moet worden. Het boek is geschikt voor iedereen die level 1 heeft doorgewerkt of voor mensen die al een beetje harp hebben leren spelen. In dit boek wordt ingegaan op de juiste houding van het lichaam achter de harp en de juiste houding van de handen. Vingerzettingen komen uitgebreid aan de orde. Je leert met beide handen met vier vingers spelen en hoe je je vingers op de juiste manier moet plaatsen. Ook glissando's, arpeggio's en flageoletten worden besproken. Tevens leer je de haakjes te gebruiken tijdens het spelen. Verder nog veel handige tips over onderwerpen als het stemmen van een harp en het vervangen van snaren. Totaal 97 blz. en ingebonden met handige ringband.

Specifications
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componist Bruner, Pamela
Weight 350.000000
Geschikt voor Hakenharp
Rubriek Lesmethode
Klantenreviews
80%
1  review
 1. Gereviewd door

  Gepost op

  Waardering
  80%
  Prettig om mee te werken.
  Mooi verzorgd boek. Volgt goed op level 1. Soms wat veel uitleg (wel duidelijk). Waarschijnlijk bedoeld als zelfstudie. Bekende en onbekende melodieën. Leuk om te spelen. Niet heel moeilijk. In mijn geval mee gestart na 6 mnd les.
  Persoonlijk zou ik er graag wat meer muziekstukken in zien. Staan er nu ca. 15 in met nog wat vingeroefeningen (boek met 98 blz.)
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bruner, Pamela - Play the Harp Beautifully! - level 2
Uw waardering
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Geheel vernieuwde website
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Helaas nog niet helemaal perfect.....
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Nieuw
03 jan 2020
Geheel vernieuwde website
Nieuws

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website, webshop en logo. Achter de schermen hebben wij het afgelopen jaar hard gewerkt aan een moderne website met een mooi fris design. Veel nieuwe foto's, nieuwe indeling en nu ook een online betaalmogelijkheid. Ons project Zingende Snaar 2.0 is geslaagd denken wij. 

Achter de schermen werken wij ondertussen verder aan nog meer verbeteringen en nieuwe mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte.

Nieuw
11 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Onderhoud harpen

Op 11 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Nieuw
18 jan 2020
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op 18 januari komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

Deze dag zit al helemaal vol, een afspraak maken is niet meer mogelijk.

Nieuw
03 jan 2020
Helaas nog niet helemaal perfect.....

We hebben heel hard gewerkt aan onze nieuwe website. We zijn best wel trots op het resultaat. Maar helaas zijn er nog wat kleine foutjes die we er niet direct uitkrijgen. Zo krijgt u na het betalen in de webshop geen order bevestiging. Jammer, we zouden het graag perfect willen afhandelen. Uw bestelling komt wel netjes bij ons binnen en we zullen zorgen voor een correcte afhandeling.

Nieuw
26 apr 2020
Workshops en concert met Erik Ask-Upmark en Dimitri Boekhoorn
Workshop en dubbel concert

Op 28 april organiseert Harpwinkel De Zingende Snaar een harpdag met Erik Ask-Upmark uit Zweden en Dimitri Boekhoorn uit Bretagne. Er zijn twee workshops voor het niveau beginners/intermediate en twee workshops voor het niveau intermediate/advanced. We sluitende de dag af met een geweldig dubbel concert. Mis deze dag niet en schrijf u nu in.