Bieber, Stefanie
Inselmusik 2

€ 30,00
Op voorraad
Schrijf een review
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bieber, Stefanie - Inselmusik 2
Uw waardering
Omschrijving

De stukken in dit boek zijn genoteerde improvisaties die in de zomer van 2021 zijn ontstaan op de eilanden van het meer bij Stefanie's huis in Zweden. Stefanie had een 16-snarige harp gekocht zonder haken waarvoor je zelfs plek hebt in een volgepakte kano. Tijdens de muzikale kanotochten kwamen deze juweeltjes in haar gedachten en vingers.

Het niveau varieert van zeer eenvoudig tot ritmisch uitdagend. Voor de meeste stukken is ook een optionele gemakkelijke versie uitgeschreven. De bijgevoegde akkoordletters nodigen uit om begeleidingen voor de bashand te maken die passen bij je speelniveau en het aantal snaren dat de harp biedt (1-5-8 vormen voor grotere harpen bijvoorbeeld). Om de ritmes eenvoudiger te leren zijn audiobestanden gratis te downloaden.

Kernmerken
Meer informatie
Schrijver / arrangeur / componistBieber, Stefanie
Weight284.000000
Geschikt voorHakenharp, Kleine harp tot 26 snaren
RubriekSolo
Geluidsvoorbeelden
Volg hier het laatste nieuws over harpdagen, workshops en reparatie dagen.
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud Jos van Zaane
Laatste nieuws
Nieuw
04 okt 2022
t/m
15 okt 2022
Salvi en Lyon & Healy onderhoud en regulatie
Harp onderhoud

Gedurende de periode 4 oktober tot en met 15 oktober 2022 is de monteur van Salvi en Lyon&Healy in onze winkel voor het onderhouden en reguleren van uw Salvi of Lyon&Healy haakjesharp of pedaalharp. Het is nu al mogelijk om hiervoor een afspraak te maken. De prijzen zijn als volgt:


  • onderhoud/intonatie haakjesharp, duur 1,5 uur, kosten 150 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp zonder nieuwe vilten, duur 2 uur, kosten 250 euro
  • onderhoud/intonatie pedaalharp met nieuwe vilten, duur 3 uur, kosten 375 euro

    De gemoemde prijzen zijn exclusief nieuwe onderdelen, zoals snaren of pedaalkapjes.

    U kunt al een afspraak maken voor onderhoud via het telefoonnummer 0317-769134. We horen dan graag welk merk en model harp u heeft, welk onderhoud u wenst uit te voeren en het serienummer van uw harp.
Nieuw
05 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 5 november 2022 komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl 

 

Nieuw
19 nov 2022
Harp onderhoud Jos van Zaane
Harp onderhoud

Op zaterdag 19 november komt Jos van Zaane naar onze winkel voor het nakijken en reguleren van harpen. Ook voor het inbouwen van een pickup kunt u een afspraak maken. Interesse? Maak telefonisch een afspraak via 0317-769134 of email naar info@zingendesnaar.nl